Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання авто ціна

Обклеювання авто ціна є доступною більшості компаній чи навіть клієнтам для приватного користування. Обклеєне рекламою авто, успішно можна використовувати як спосіб інформування людей про актуальні пропозиції, акції, і звісно виділитись серед конкурентів і для збільшення упізнаваності.

Порахувати ціну онлайн

Обклеювання авто ціна. Аплікація з кольорової плівки.

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORACAL 641500 грн.
ORACAL 651620 грн.
ORACAL 751730 грн.

*Зазначені ціни є орієнтовними. Актуальні станом на весну 2020 р.

Фотодрук рекламного зображення 

ВИД ПЛІВКИВАРТІСТЬ
ORAJET 3640510 грн.
ORAJET 3651890 грн.
ORAJET 3551990 грн.

*Вартість за 1 м² з ламінацією та монтажем на транспортний засіб. Мінімальне замовлення – 2000 грн.

Авто брендоване вініловою плівкою, наклейками, містить в собі інформацію, яка сприяє прийняттю рішень потенційними клієнтами на користь пропонованої послуги тощо. Використовуючи цей метод охоплюється вагомий відсоток аудиторії, а добре продумана стратегія посилу зможе спонукати до прийняття рішення.

Частота контактів зі споживачами є запорукою дієвої реклами. Має успіх даний вид популяризації через можливість періодично показувати рекламну пропозицію.

Обклеювання авто ціна
Процес обклеювання авто для логістичної компанії

Динамічна реклама на авто не залишиться не поміченою, оскільки ми враховуємо такий момент, як необхідність швидко розгледіти необхідну інформацію.

Обклеювання авто ціна додає великих можливостей ефектовного просування бренду. Якщо ви націлені поширити інформацію про товари, послуги, можливості, застосуйте цей рекламний інструмент.

Брендоване авто не надокучає, є дуже помітним і легким для сприйняття.

Обклеювання авто ціна
Результат обклеювання авто для логістичної компанії

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Обклеювання авто ціна для комерційного транспорту

Значною ефективністю володіє брендуванна автомобілів комерційного призначення. У прийнятті рішення про брендування транспорту, має значення обклеювання авто ціна, яка не обтяжить значно вашого бюджету. Цей метод заявляє про компанію з мінімальними вкладеннями коштів. Тому якщо ви володієте декількома машинами, чи навіть однією, не залишайте це джерело прибутку без належної уваги.

На транспорті комерційного призначення пропонуємо розмістити:

  • контакти компанії(адресу, ном. телефону, ел. пошту, сайт).
  • зображення бренду, логотип.
  • інформаційну рекламу.

На оригінальні, яскраво обклеєні забрендовані автомобілі обовязково звертають свою увагу як пішохідні клієнти так і водії, а за рекламну площину платити не потрібно, що є приємним бонусом.

Обклеювання авто ціна залежить від конкретного замовлення, враховуючи бажані аспекти для замовника. На якому транспорті буде розміщена реклама, кількість і розмір використаного матеріалу.

Допомогти з точним прорахунком вартості необхідної послуги, вам допоможе наш менеджер. Щоб отримати відповіді на всі можливі запитання, телефонуйте до нас або пишіть на електронну пошту.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті!