Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейки на авто написи

На лобове скло можна наносити наклейки на авто написи, також їх розміщають на багажнику і дверях, на капоті. Перед тим як клеїти вінілову плівку, потрібно обовязково видалити з поверхні бруд і пил. Наклейка здатна відмінно приховати незначні пошкодження, оскільки відмінно повторює поверхню авто.

Порахувати ціну онлайн

Плівка із вінілу тонка, проте це не впливає на її міцність, витримку багаторазової мийки, відмінна стійкість до впливу сонця, вологи. Виготовлення наклейки відбувається після замовлення і узгодження, за індивідуальним ескізом. Клієнтові необхідно обрати картинку, яка сподобалася, вибрати розмір, інші параметри і надіслати до нас. Наклейки написи на машину, дозволять вам змінити своє авто, обравши варіант ексклюзивний не обмежуючи свою фантазію.

Виготовлення наклейок

Наклейки на авто написи розміщуються на будь-якій частині транспорту. Наліпки вирізаються по нанесеному контуру із однотонної плівки що є самоклейкою. Розміщення наклейок на авто це ваш варіант, якщо маєте за мету розмістити ефективну рекламу і щоб при цьому авто виглядало стильним і сучасним. Іноді окрім рекламних цілей стікери використовують щоб приховати деякі недосконалості поверхні машини, тріщини, відколи.

Наклейки на авто написи
Брендування автомобіля наклейками

Тематикою наклейок можуть слугувати нестандартні зображення, написи на ваш вибір. Оформлений транспортний засіб у такий спосіб служить засобом комунікації з іншими учасниками дорожнього руху. Доступними до замовлення є виготовлення наклейки на авто написи різноманітних форм і розмірів, їх можна нанести на будь-яку частину авто на вибір. Розмістити замовлені наклейки на машину – чудовий спосіб заявити про свій бренд, збільшити впізнаваність, показати свою позицію або поширити будь-яку іншу інформацію.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Переваги замовлення наклейки на авто написи:

  • Неординарна подача. Наклейки на авто з цікавим дизайном є дуже помітними і дають шанс виділитися і запам’ятатися.
  • Практичність. Можливість нанесення різноманітної інформації (дані компанії, контакти, діючі на даний момент пропозиції). Наклейки на авто написи дають обізнаність про певні події.
  • Оригінальний інформатор. Багато людей довіряють не тільки рекомендаціям знайомих, але і інформації розміщеній на наклейках на авто. Тому варто скористатись такою можливістю щоб знайти нових клієнтів і вигідно підвищити свою позицію на ринку.
  • Доступна вартість. Послуга виготовлення наклейок оцінюється відносно недорого, а економічно є дуже ефективною.
  • Привабливість. Наклейки поширені в людних місцях, є кращими для сприйняття на відміну від іншого виду реклами.

Реклама оформлена на наклейках є ненав’язливою. Перевагою наклейок на машину є те, що вони не сприймаються як навязлива реклама. Це немов би рекомендації та знак підтримки продуктів або компаній.

У виробництві наклейок для реклами на машину використовується вінілова плівка. Зовнішня рекламна наклейка для автомобілів відзначається, довговічністю, водостійкістю, є невразливою до ультрафіолету.

Працівники компанії “ПромоЕкспрес” консультують та допомагають з виготовленням та оформленням. Роздрук зображень здійснюється на якісному, сучасному обладнанні. Внезалежності від того, яким є ваше замовлення комерційним чи виступає в якості декоративної прикраси, дизайнери та фахівці нашої компанії допоможуть вам у вирішенні і здійсненні правильного вибору.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку у нас на сайті! Консультація від спеціаліста “ПромоЕкспрес” безкоштовна!