Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейка на авто реклама

Напевно, кожна компанія хоче бути помітною на ринку та потрапити у підсвідомість потенційних клієнтів. Наклейка на авто реклама – високоефективна реклама для вашого автомобіля. Багато необхідних речей друкується на автомобілях. Відзначається даний спосіб брендування своєю видимістю та ефективністю.

Порахувати ціну онлайн

Рекламні оголошення на банерах, сітілайтах не настільки ефективні, як реклама на вашому автомобілі. Ми перетворимо ваш транспортний засіб на презентаційний інструмент для вашої компанії та товарів.

Наклейка на авто реклама
Підготовчий процес наклейки на авто до розміщення

Пропонуємо наклейки для автомобілів, мікроавтобусів та інших видів транспорту. Ми подбаємо про повну реалізацію, точно відповідно до ваших побажань, потреб та візуальної ідентичності вашої компанії.

Однотонні плівки можна поєднувати між собою таким чином створювати комбінації яскравих кольорів за бажанням замовника. Наклейки не потребують ламінування, вони прослужать декілька років без проблем із зовнішньої сторони. Це залежить від обраного типу та виробника плівки.

Вирізані графічні елементи можна нанести на автомобіль частинами, використовуючи вінілову плівку, таким чином, окремі частини можна накладати один на одного.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Наклейка на авто реклама. Особливості розміщення.

  • Занадто велика кількість інформації з детальним переліком наданих послуг, продуктів, спеціальних пропозицій, акцій, контактів тощо просто лякає клієнта.
  • Бажання виділитись та «впасти в очі» через перенасичені кольорові акценти, які використовуються у наклейках, можуть зашкодити потраплянню до суті самої інформації.
  • Нечитабельний шрифт – ще одна помилка. Занадто малий, занадто креативний або багатошаровий у поєднанні з поганим зором багатьох людей та рухом рекламного носія означає, що опубліковану текстову інформацію не можна прочитати.

Ми будемо раді виготовити для вас наклейка на авто реклама. Роботи виконуються як для корпоративних цілей так і для приватного використання. Кожне замовлення виконується індивідуально, тому з нами ви завжди можете бути впевнені, що все буде якісно, надійно, і точно відповідно до ваших ідей.

Оскільки транспортні засоби характеризуються рельєфною поверхнею, тому наклейка на авто реклама здійснюється вручну кваліфікованими фахівцями, які мають великий досвід роботи в цій сфері. Наша компанія надає широкий спектр послуг з ефективного брендування транспортних засобів.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація безкоштовна!