Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейка на авто під замовлення

Оформлення транспорту рекламою – це ефективний вид зовнішньої реклами, від якого буде користь навіть якщо зображення на авто невелике. Наклейка на авто під замовлення виготовляється з використанням друку на самоклеючій плівці, способом контурнаої порізки надрукованих зображень або порізка кольорових плівок плотером.

Порахувати ціну онлайн
наклейка на авто під замовлення
Виготовлення наклейки на авто під замовлення

Автомобіль з брендуванням буде виділений серед решти транспортних засобів, привертати увагу і погляди оточуючих, завдяки чому впізнаваність компанії і послуг які вона надає, значно підвищиться.

Нанесення фірмової символіки, логотипа, товарного знака, слогана на авто, вважається основним методом брендування. Від частоти потрапляння фірмової символіки на очі покупцеві залежить успішність продажів, послуг, оскільки на підсвідомому рівні сприйняття знайомого образу працює таким чином, що впевнено сприяє для постійного звернення.

Корпоративний транспорт може просувати ваш бренд несучи інформацію, чим дозволяє заощадити кошти на рекламу і ще й отримати додатковий прибуток.

По місту досить часто трапляються автомобілі, з нанесеними логотипами фірми, пофарбовані в корпоративні кольори. Вони привертають увагу, вирізняються з маси, заохочують прочитати, запам’ятати, і як наслідок дізнатися фірму.

Розробити дизайн наклейка на авто під замовлення, що запам’ятовується і спосіб нанесення зображення допоможуть фахівці. Метод створення унікального малюнка за допомогою вінілових плівок вважається не лише бюджетним, але і одним з довговічних.

Наклейка на авто під замовлення. Вибір плівок під виготовлення.

Для вибору доступними є достатня кількість плівок з різними характеристиками, із яких виготовляється наклейка на авто під замовлення. Основними напрямками плівок для друку є біла / прозора плівка або перфорована, і кольорові плівки використовуються для плотерної порізки.

наклейка на авто під замовлення
Асортимент плівок для друку наклейки на авто

Ми виготовляємо і друкуємо наклейки на вінілових плівках, створюючи неординарні і привабливі стікери на різноманітні рекламні та маркетингові потреби. На них ви можете додати бажану для вас інформацію, тим самим надіслати своє повідомлення оригінальним способом.

Окрім цього, наклейки збільшують впізнаваність бренду, на них ви можете відзначити необхідне місце розташування, або інформацію оточуючим про ваш захід. Для підтримання або початку нового бізнесу, ви можете посприяти розширенню сфери своєї діяльності, всього лише розмістивши унікального дизайну, яскраві наклейки на автомобіль.

Наклейка на авто може бути різного розміру. У своїй роботі використовуємо найкраще друковане обладнання та якісні інструменти для порізки, враховуємо всі побажання замовника і дотримуємось узгоджених термінів.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!