Цікавить вигідна реклама? Наші фахівці радять перевірену рекламу на маршрутних таксі, автобусах у Вашому регіоні. Наші постійні замовники пересвідчилися у дієвості цього способу просування послуг, товарів, іміджу фірми. Тож радимо переконатися і Вам!

Громадський транспорт – це динамічний і нестандартний рекламний майданчик, який привертає увагу всіх людей, які перебувають на вулицях Чернівців у різну пору дня (пішоходи, водії, пасажири, туристи, які прогулюються чарівним містом). Тому реклама на маршрутке чи автобусі здатна швидко активізувати саме Вашу цільову аудиторію.   

Чому замовляти рекламу на чернівецьких маршрутках та автобусах вигідно для Вашої рекламної кампанії

1. Автобуси та маршрутки Чернівців є динамічними, а тому – дуже ефективними рекламними носіями. Завдяки руху громадського транспорту можна досягнути вищих показників зацікавлення рекламою, оскільки зображення з актуальною інформацією про Вашу компанію постійно в русі.

2. Глобальне охоплення цільової аудиторії. Сьогодні у Чернівцях функціонує 48 різних напрямків руху міських автобусів та маршрутних таксі. Залежно від мети рекламної кампанії, цільової аудиторії є можливість задіяти саме ті маршрути, якими найчастіше користуються Ваші потенційні клієнти.

3. Частий контакт усіх учасників дорожнього руху з Вашою рекламою на транспорті. В середньому інтервал руху цього громадського транспорту у Чернівцях становить від 5 до 15 хвилин. Насиченість трафіку забезпечує хорошу підтримку контакту Ваших потенційних клієнтів з рекламою.

4. Це максимальна активна (бо динамічна) та доступна (бо знаходиться на виду в усіх учасників дорожнього руху в Чернівцях) реклама офлайн.

5. Це естетична та ненав’язлива реклама, чого не скажеш про інші види реклами, наприклад, у засобах масової інформації, інтернеті, яка часто відволікає від роботи, дозвілля.

Реклама на маршрутках
Реклама на маршрутках

Чому наша рекламна агенція

  • Спеціалізуємося на транспортній рекламі понад десять років.
  • Локація нашої діяльності охоплює всі обласні центри Західної України.
  • Забезпечуємо весь спектр рекламних послуг, які стосуються виробництва та розміщення готового зображення на бортах чернівецьких маршруток і автобусів, а також контролю якості зображення за весь термін експонування.
  • Гарантуємо своєчасність та належне виконання робіт на кожному етапі.
  • Звітуємо клієнту про кінцевий результат у вигляді фотографій (фотозвіт).
  • Пропонуємо співробітництво без посередників.

Втілюйте унікальні та ефективні рекламні рішення разом із «ПромоЕкспрес»!