Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Зовнішня реклама на авто

Зовнішня реклама на авто є однією з найбільш ефективних форм реклами, яка закладається в підсвідомості людини. Реклама на авто привертає увагу перехожих та інших водіїв, котрі стоять в заторах або просто пересуваються містом. Особливо, якщо це службовий автомобіль, який курсує по всьому місту, в наслідок цього просуває компанію на великій площі. Наша компанія виконує весь спектр робіт, який стосується брендування авто. Друкуємо рекламу та здійснюємо поклейку на: автомобілях, фургонах, мікроавтобусах, автобусах, вантажівках, тентах та інших видах транспорту.

Порахувати ціну онлайн
зовнішня реклама на авто
Зовнішня реклама на авто для ПП “ГАЛИЧЕНЕРГО”

Ефективність брендування авто та етапи розміщення.

Взагалі реклама на автомобілях вважається більш ефективною, ніж традиційна зовнішня реклама на інших поверхнях. Дослідження вчених свідчать про кращу пам’ять про рухливу рекламу, дослідники США зробили висновок, що кількість показів однієї машини з рекламою в 2-3 рази перевищує кількість показів від одного рекламного щита. Також ефективність реклами на автомобілях і, зокрема, на задньому склі, збільшується, якщо автомобіль рухається. Замовити зовнішню рекламу на авто ви можете в нашій компанії, але ця послуга передбачає не тільки нанесення плівки на автомобіль. Процес брендування відбувається у декілька етапів:

  • Оформлення замовлення. Замовити рекламу клієнт може будь-яким зручним способом – залишити онлайн-заявку для зворотнього дзвінка від нашого фахівця або зателефонувати за номерами вказаними на сайті;
  • Виготовлення дизайну реклами. Даний пункт потрібний, якщо у замовника немає дизайну власного зображення. В нас є група дизайнерів, які розробляють макети для реклами за лічені хвилини. Після завершення виготовлення дизайну ми надсилаємо його замовнику для затвердження або для можливих виправлень;
  • Друк. Плівку для брендування авто підбирають разом з замовником. Ми рекомендуємо використовувати якісні німецькі плівки Oracal, які мають гарантію якості матеріалу.
  • Поклейка реклами на авто. Даний етап вимагає точності та обережності. Наші фахівці здійснять поклейку зовнішньої реклами на авто протягом 1-2 години, а результат від такої реклами не застаить вас довго чекати.
зовнішня реклама на авто
Зовнішня реклама на авто для ПП “ГАЛИЧЕНЕРГО”

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Скільки коштує зовнішня реклама на авто?

Найдешевша реклама на автомобілях – це обклейка поверхні автомобіля кольоровими наклейками, які привертатимуть увагу всіх прохожих та водіїв. Наші фахівці особисто займаються розробкою будь-якого дизайну, тому за допомогою цієї методики успішно можуть додати елементи за вашими побажаннями (логотипи, дані вашої компанії, слогани та форми та інше). Для того, щоб здійснити прорахунок вартості реклами і дізнатись “скільки коштує зовнішня реклама на авто?” потрібно залишити заявку для зворотнього дзвінка на нашому сайті і наш менеджер зв’яжеться з вами для безкоштовної консультації.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку для безкоштовної консультації!