Плануєте реалізувати продуктивну рекламну кампанію в Луцьку, але не знаєте, на чому зупинити свій вибір? Вибирайте рекламу на транспорті! Це найкращий спосіб розповісти жителям обласного центру Волині про свій бізнес, а також надовго запам’ятатися як успішна компанія на ринку.

Завдяки застосуванню інноваційних технологій та перевірених рекламних рішень наша агенція створює та поширює ефективні рекламні зображення на зовнішніх бортах громадського транспорту в м. Луцьк, а також інших великих містах Західної України, наприклад, у Львові, Івано-Франківську, Рівному, Хмельницькому, Тернополі, Чернівцях, Ужгороді.

Тому, якщо Вас цікавить справді ефективна реклама в Луцьку, рекомендуємо вибирати динамічну та оригінальну рекламу на транспорті.

Реклама в Луцьку
Реклама в Луцьку

Переваги цього виду реклами у Вашому місті

1. Рекламне зображення, яке рухається. Динамічність громадського транспорту забезпечує максимальний результат від такого способу просування продукції, послуг на ринок. Саме рухливість автобусів, тролейбусів, маршрутних таксі зумовлює високий коефіцієнт концентрації уваги. Цієї переваги немає у статичних рекламних засобах, наприклад, у дорогих бігбордах або сітілайтах.

2. Масовість. З допомогою громадського транспорту, який виступає в ролі динамічного та оригінального рекламного майданчика, є унікальна можливість активізувати якомога більше потенційних споживачів Ваших товарів або послуг. Таким чином, зовнішня реклама Луцьк може бути унікальною та надзвичайно продуктивною.

3. Мобільність. Дана перевага дозволяє нашим клієнтам обирати місцезнаходження, тривалість контакту з рекламою. Це, своєю чергою, дає можливість охопити необхідну сегментовану групу пасажирів, пішоходів, водіїв, які є конкретною цільовою аудиторією.

Плюси співпраці з рекламною компанією ПромоЕкспрес

  • Тривалий досвід у сфері транспортної реклами. Працюємо на ринку зовнішньої реклами більше, ніж десять років. Ми є стабільною компанією, про що свідчить наша стійкість та успішність на ринку протягом багаторічного терміну, а також конкурентоспроможність, професіоналізм і постійне прагнення до вдосконалення й освоєння нових технологій.
  • Наявність усіх необхідних ресурсів, свого виробництва. Вам не потрібно замовляти власне виробництво рекламного зображення в інших місцях. Ми пропонуємо створення унікального зображення під ключ – від початку (консультація з персональним менеджером, виготовлення макету) до кінця (розташування готової реклами на бортах певного громадського транспорту в Луцьку + надання фотозвіту як запоруки якості та надійності виконаних робіт).
  • Пропонуємо співпрацю без посередників.
  • Слідкуємо за якістю рекламного зображення на транспорті протягом узгодженого часу.
  • Можливість швидкого старту рекламної кампанії в обласному центрі Волині. Упродовж 10-14 днів займаємося виготовленням та розповсюдженням реклами на бортах тролейбусів, маршруток чи автобусів.

Телефонуйте у ПромоЕкспрес! Будемо раді продуктивній співпраці!