Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Вінілова наклейка на авто

Вінілова наклейка на авто сьогодні є необхідним елементом маркетингової стратегії кожної компанії. Брендований автомобіль привертає погляди та фокусує увагу клієнтів на вашій компанії. Таким чином ви значно підвищуєте впізнаваність та інтерес до своєї компанії. Реклама на автомобілі надзвичайно збільшує довіру клієнтів до вашої компанії.

Порахувати ціну онлайн
Вінілова наклейка на авто
Процес розміщення вінілової наклейки на авто

Ми маємо багаторічний досвід брендування автотранспортних засобів та усвідомлюємо великий потенціал, який полягає в цій дешевій та ефективній формі реклами для компаній.

Для чого потрібна вінілова наклейка на авто?

  • Реклама на автомобілі – це візитна картка бренду, що дозволяє зберегти зображення його одержувачів, включаючи логотип, пропозицію та контактні дані компанії.
  • Вінілова наклейка на авто – це разова, не дуже велика витрата, яка не зобов’язує до додаткових витрат на оренду місця для реклами.
  • Реклама на автомобілі чітко помітна і водночас довговічна.
  • Реклама на авто – динамічна реклама, яка пересувається по всьому місту, захищаючи при цьому фарбу транспортного засобу від подряпин та мікроушкоджень.

Вінілова наклейка на авто – це найбільш універсальна та ефективна форма реклами, без обмежень для уяви. Рекламна компанія “ПромоЕкспрес” пропонує повнокольорові наклейки на авто, стійкі до погодних умов і повністю безпечні для автомобіля. Такий спосіб реклами дозволяє отримати неповторний вигляд автомобіля. Це означає збільшення рівня впізнаваності компанії та покращення спілкування з одержувачем, викликаючи емоції та залишаючи неповторне враження. Ми пропонуємо обгортати машину найякіснішою німецькою плівкою Oracal. Ми забезпечуємо відмінні, насичені кольори, ідеальне відтворення деталей та багаторічну довговічність. Поклейка реклами на авто відбувається кваліфікованими фахівцями , які постійно вдосконалюють свою майстерність під час тренінгів та галузевих семінарів.

Серед великої кількості матеріалів ми підбираємо для наших клієнтів
оптимальний набір плівок на авто для виготовлення реклами. Враховуємо всі побажання та очікування від такого виду реклами.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Професійне брендування авто

Ми гарантуємо комплексне обслуговування – від створення оригінального дизайну, через виробництво, до якісної поклейки транспортного засобу. Ми виконуємо замовлення з урахуванням кожної моделі транспортного засобу. Ми точно клеїмо, незалежно від розміру: автомобілі, фургони та вантажівки, причіп транспортні засоби громадського транспорту. Отримайте професійну рекламу автомобіля, яка покаже унікальність вашої компанії.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку для безкоштовної консультації!