Цікавить ефективна рекламна кампанія в Ужгороді? Бажаєте оригінально розповісти про свій бізнес? Обирайте перевірену рекламу на громадському транспорті від агентства PromoExpress. Запропонуємо швидке та дієве рішення для реклами Вашого бренду, товару, послуги.

Динаміка транспортних засобів, максимальне охоплення цільової аудиторії, габаритні розміри рекламного зображення, унікальність – це ті «фішки», які перетворюють транспортну рекламу в ефективній маркетинговий інструмент для Вашого бізнесу.

Чому PromoExpress

1. Понад 10 років займається створенням та розміщенням реклами на транспорті наша рекламна агенція. Ужгород, Чернівці, Хмельницький, Рівне, Львів, Івано-Франківськ, Луцьк, Тернопіль – усі ці міста є географією нашої рекламної діяльності.

2. Забезпечуємо спектр послуг із виготовлення та розповсюдження рекламних зображень на бортах тролейбусів, трамваїв, автобусів, маршрутних таксі.

Повний спектр рекламних послуг враховує безкоштовну консультацію персонального менеджера, вибір оптимальних напрямків слідування транспорту, розробку макету, безпосереднє виготовлення рекламного зображення, поклейку готової реклами на боки обраного Вами транспортного засобу, надання фотозвіту про сумлінно виконані роботи, а також регулярний контроль за якістю рекламного зображення протягом домовленого часу експлуатації Вашої реклами.

3. Досвідчений персонал як запорука створення та реалізації успішної реклами Вашої компанії. У нашому штаті – кваліфіковані менеджери по роботі з клієнтами, дизайнери, монтажні бригади, які забезпечать якісне виконання робіт від самого початку до кінця.

4. Співпрацюємо з клієнтами виключно напряму, без посередників.

5. Маємо домовленості з перевізниками.

Реклама на автобусах
Реклама на автобусах

Чому рекламні зображення на транспорті

  • Громадський транспорт – це чотиристороння і габаритна рекламна платформа. Це динамічний рекламний носій, який не може не привернути увагу потенційних споживачів.
  • Це реклама, яка постійно на виду в усіх учасників дорожнього руху. Щодня Вашу рекламу будуть бачити пасажири, перехожі, водії автомобілів.
  • Вибір оптимальних маршрутів відповідно до цілей рекламної кампанії. Наприклад, якщо Ваш бізнес розрахований на людей з порівняно високим рівнем доходів (реклама автомобілів, ювелірних виробів тощо), наш персональний менеджер запропонує найкращі напрямки слідування транспорту з метою охоплення саме Вашої цільової аудиторії.

Таким чином, транспортна реклама Ужгород чи в іншому західноукраїнському обласному центрі буде максимально продуктивною для просування Вашого бренду, продукції, послуг.

Звертайтеся до нас! Рекламна компанія PromoExpress – агенція з багаторічним стажем, яка втілює ефективні рекламні рішення!