Унікальна реклама Вашого бізнесу на динамічному транспорті в десятки разів ефективніша, ніж зображення на статичних носіях, наприклад, бігбордах. А якщо замовляти рекламу на корпоративних автомобілях, то можна ще й значно заощадити на оренді рекламного носія, адже ним може стати Ваш (робочий) транспортний засіб!

Чому реклама на корпоративному транспорті

1. Сучасна реклама на автомобілі, ціна якої є оптимальною у нашому агентстві, – це динамічна та унікальна візитна картка Вашої компанії. Її добре видно всім учасникам дорожнього руху.

2. Нестандартний формат рекламного носія, динаміка транспорту забезпечить в рази більше переглядів рекламного зображення, ніж на стаціонарних конструкціях. Багато досліджень ефективності різних видів зовнішньої реклами показують значні переваги реклами на авто у порівнянні з рекламними засобами, які стоять на місці.

3. Економія часу і грошей. Брендування машин потребує лише плати за виготовлення зображення. А якщо замовляти рекламу на бігборді, тоді доведеться щомісяця витрачати немало коштів на оренду бігборда.

4. Це можливість охопити рекламою все місто. Незвичайна реклама на бортах корпоративного транспорту забезпечує тисячі контактів із цільовою аудиторією протягом одного лише дня!

Реклама на авто Львів
Реклама на авто Львів

Ми пропонуємо

  • Повний цикл створення реклами на громадському та корпоративному транспорті. Замовили у нас якісну рекламу – оперативно отримали готове зображення на бортах обраного Вами транспортного засобу. Вигідно, швидко, економно у часі та фінансах.
  • Широкий асортимент рекламних послуг. Займаємося брендуванням робочих машин понад 10 років. Практикуємо виготовлення та розміщення реклами на всіх різновидах автомобілів – від легкових, вантажних машин до бусів, фур, фургонів, вантажних холодильників.
  • Якісні німецькі плівки оракал, ораджет. Не використовуємо матеріали сумнівного походження та якості. Лише перевірені часом і досвідом плівки з Німеччини. За потреби, наш персональний менеджер проконсультує з приводу матеріалів та вибору серії плівок під конкретний вид транспорту.
  • Своєчасність та належний рівень виконання всіх етапів виготовлення та розповсюдження реклами.

Обирайте корпоративний транспорт для ефективної реклами свого бізнесу!

Звертайтеся в рекламне агентство з багаторічним досвідом «ПромоЕкспрес» – будемо раді продуктивній співпраці!