Чи не кожен бізнес має корпоративні автомобілі: легкові, вантажівки, буси, фури, фургони. Рекламна агенція «PromoExpress» рекомендує використати автопарк Вашої фірми з максимальною ефективністю.

Для цього достатньо перетворити легкові, вантажні авто на креативні та дуже продуктивні рекламні платформи. Зробити рекламу для розміщення на бортах корпоративного транспорту – це оптимальне рішення для залучення найбільшої кількості клієнтів.

Реклама на автомобілі
Реклама на автомобілі

Переваги брендування корпоративних автомобілів

1. Динаміка транспорту. Корпоративні автомобілі використовують фактично щодня. Легкові, вантажні авто, буси чи фури регулярно курсують містом, міжміськими маршрутами і навіть за кордоном. Постійний рух дозволяє покрити Вашою рекламою максимальну територію, а це забезпечить постійний контакт із цільовою аудиторією.

2. Великі розміри рекламного зображення. Корпоративний транспорт є власністю Вашої компанії. Скористайтеся цим, щоб реалізувати оригінальний та успішний рекламний проект! У цьому допоможуть наші кваліфіковані дизайнери, які розроблять унікальний макет. Ефектна наклейка на авто Львів – більше переглядів Вашої реклами.

3. Доступна ціна. Порівняємо: оренда рекламного зображення на будь-яких інших носіях платна. А за те, щоб розмістити рекламу на робочих машинах, платити не потрібно, адже корпоративний транспорт належить Вашій компанії. Суттєва економія коштів з приємним та дієвим бонусом!

4. Максимальне охоплення цільової аудиторії. Дуже зручно, коли фірма володіє великим автопарком. Чим більше транспорту буде задіяно у рекламній кампанії, тим ефективнішою вона буде.

Брендування корпоративного транспорту
Брендування корпоративного транспорту

5. Тривалий термін експлуатації рекламного зображення. Легкові автомобілі, вантажівки, фури, фургони, буси, цистерни можна використовувати не тільки в ролі транспортного засобу, але й у якості надійного рекламного майданчика протягом декількох років (від 3 до 10). Більш оптимального способу реалізувати продуктивну рекламну кампанію просто не існує!

6. Якісне брендування – це престиж фірми. Сьогодні різні бізнеси надають перевагу рекламі на робочих авто. Це стало «фішкою», яка дійсно працює.

Наше рекламне агентство пропонує повний цикл виготовлення реклами на громадському та корпоративному транспорті. Працюємо оперативно та якісно – від макету до фотозвіту.

Переконайтеся і Ви у надійності брендування корпоративного транспорту – замовляйте рекламу на робочих автомобілях у «ПромоЕкспрес»!