Реклама на маршрутках
Реклама на маршрутках

Наша рекламна агенція займається створенням, розповсюдженням та подальшим гарантійним обслуговуванням реклами на маршрутних таксі вже близько семи років. Протягом довгого часу сумлінного функціонування на ринку сучасної транспортної реклами ми зарекомендували себе як компанія, що надає виключно якісні послуги з дотриманням усіх домовленостей, ретельного виконання замовлень та часових термінів.

Приміром, за довгі роки реалізації кваліфіковані працівники нашого агентства зуміли якісно втілити близько 650 рекламних проектів, що пов’язані з виготовленням та розповсюдженням ексклюзивних рекламних рішень на борти маршрутних таксі.

Ми займаємося виробництвом та поширенням унікальних рекламних проектів на маршрутних таксі, обслуговуючи всі західноукраїнські обласні центри та населені пункти таких областей, як Львівська, Рівненська, Волинська, Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька, Закарпатська, Чернівецька.

Наша рекламна компанія пропонує широкий спектр послуг по виготовленню та розміщенню неповторних рекламних зображень на зовнішніх боках маршрутних таксі:

  • створення і поширення рекламних ілюстрацій на бортах і вікнах маршрутних таксі. Цей варіант просування товарів та послуг є надзвичайно результативним, тому що з його допомогою можна охопити всю сегментацію цільової аудиторії, зацікавити адресатів до купівлі саме Вашої продукції. Звернемо увагу: рухливі рекламні носії у вигляді оздоблених креативними зображеннями маршруток щоденно курсують по місту, зацікавлюючи всі верстви населення, оскільки громадський транспорт перебуває у безперервному русі та в постійному зоровому контакті зі споживачами;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів. Звернемо увагу, що цільовою аудиторією є переважно водії автомобілів на дорозі. Така реклама вважається дієвою, тому що великий відсоток водіїв, а також пішоходів, інших учасників дорожнього руху отримують нагоду як слід прочитати, розглянути, помилуватися, у разі потреби – записати контактні дані, поки, скажімо, маршрутка стоїть на зупинці, наповнюючи салон охочими до короткотривалих мандрівок по місту;
  • оригінальні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках. Поки пасажири квапляться на роботу, навчання, до інших не менш важливих установ чи організацій, або їдуть на прогулянку, вони мають в запасі приблизно 25-45 хвилин більш-менш вільного часу. Ось тут на допомогу від нудьги приходить наша ексклюзивна реклама у форматі, приміром, віконних листівок, які доречно інформують населення того чи іншого населеного пункту по появу нового та якісного продукту, знижки в улюбленому супермаркеті, розпродаж осінніх пальт чи взуття, на який Ви чекали з нетерпінням;
  • інформативно наповнені рекламні листівки на спинках сидінь в салоні маршруток. Цей спосіб рекламування є досить зручним, особливо для сидячих пасажирів. Поки потенційний споживач їде у справах, перебуваючи на маршрутному сидінні близько 30-40 хвилин, він має чудову можливість ретельно ознайомитися з вигідними пропозиціями, знижками, акціями, бонусами від конкретного виробника. Важко не помітити подібних рекламних звернень, тому цей метод вважається досить ефективним.

Рекомендуємо здійснити замовлення реклами на маршрутних таксі в будь-кому місті Західної України. Наша рекламна агенція володіє рядом суттєвих переваг. Тому звертися до нас із пропозицією створити та оформити рекламне зображення під будь-який тип маршрутки – не тільки вигідно, але й ефективно!

Серед позитивних сторін співпраці з нами виділимо наступні моменти:

Реклама на маршрутках
Реклама на маршрутках
  • Наявність своєї виробничої бази
    Для того щоб виробити ексклюзивні рекламні проекти, нам не потрібно звертатися за допомогою до інших структур задля своєчасного, якісного та результативного процесу. Наше рекламне агентство володіє власними ресурсами і технологіями. Тому процедура виготовлення реклами під будь-який різновид маршрутного таксі не займає суттєвих витрат часу та інших чинників. Ми робимо все під ключ швидко, якісно та надійно.
  • Застосування власних новітніх матеріалів і технологій
    У процесі виготовлення рекламних проектів для розповсюдження на маршрутних таксі у всіх західноукраїнських містах працівники нашої агенції використовують винятково добірні новітні технології таких відомих брендів, як Oracal, Ritrama, 3 M.
    Плівки, якими ми користуємося в процесі розробки унікальних рекламних рішень, мають широкий спектр вжитку, зокрема для гладких, рельєфних, тентових, скляних поверхонь. Відтак ми знаємо, яким чином можна ретельно та якісно прилаштувати рекламне зображення до будь-якого типу маршрутної площини.
    Поза тим, ми послуговуємося власним новітнім обладнанням для друку рекламних зображень, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування транспортних засобів та поклейки готових рекламних ілюстрацій.
  • Співпраця без посередників
    Перевага, що гарантує замовникам значну економію фінансів та часу! Адже Вам не потрібно переплачувати тертім особам. Ми працюємо напряму, ведучи продуктивну ділову комунікацію.

Підсумовуючи вищесказане, підкреслимо, що у царині новітнього просування різноманітної продукції реклама на маршрутках вважається одним із найбільш перспективних напрямків зовнішньої реклами.

Сучасна реклама на маршрутних таксі являє собою інформативні рекламні ілюстрації, які поширюються на бортах міських та приміських маршруток, що курсують вулицями того чи іншого населеного пункту. Такий різновид зовнішньої реклами покликаний привертати увагу значний сегмент цільової аудиторії, повідомляючи реципієнтів про унікальність, високий рівень якості рекламованих товарів, послуг або ж про надійність, престижність конкретної фірми, корпорації, організації тощо.

Відповідно, цей метод просування власних послуг, продукції чи іміджу певної установи дозволяє реалізовувати як глобальні рекламні кампанії задля підтримки позитивного образу фірми, так і порівняно невеликі заходи, пов’язані з ознайомленням та розкручуванням різних новинок.

Тож запрошуємо до нашої рекламної агенції. Будемо раді співпраці. Реалізуємо ексклюзивні рішення для швидкісного збільшення Ваших продаж.