Реклама на автобусах
Реклама на автобусах

Реклама на автобусах являє собою текстові, графічні зображення, які поширюють на зовнішніх боках міських та приміських автобусів. Традиційно автобусні маршрути сполучають центр, з його масштабними торгівельними комплексами, розважальними закладами, та всі віддалені мікрорайони того чи іншого міста. Таким чином рухливий рекламний носій у вигляді автобуса дозволяє реалізовувати прогресивні рекламні кампанії, охоплюючи цільову аудиторію всього населеного пункту.

Сьогодні міські автобуси вважаються одним із пріоритетних транспортних засобів. Щодня цим видом громадського транспорту користується значний відсоток населення у різних обласних центрах Західної України, оскільки з його допомогою зручно та швидко можна дістатися до бажаного пункту призначення.

Ось чому наша рекламна агенція активно використовує зовнішні автобусні площини для повідомлення всіх учасників дорожнього руху про особливості, характеристики та позитивні сторони користування Вашими товарами чи послугами.

Наша компанія пропонує широкий спектр послуг по розповсюдженню реклами на міських автобусах, зокрема:

  • креативні рекламні зображення на бортах і вікнах автобусів;
  • рекламні постери на задніх вікнах транспортних засобів. До речі, цільовою аудиторією є в основному водії автомобілів на дорозі;
  • листівки з рекламою в салонах автобусів: на вікнах та спеціально влаштованих комірцях;
  • листівки з рекламою на спинках сидінь в автобусних салонах.
Реклама на автобусах
Реклама на автобусах

Цікаво, що реклама, яку розповсюджують наші фахівці на міських автобусах Львова, Луцька, Рівного, Івано-Франківська, Хмельницького, Тернополя, Чернівців, Ужгорода, наділена суттєвими перевагами у порівнянні з іншими методами рекламування.

Нагадаємо, що нині метод просування власної продукції чи послуг з допомогою автобусних рекламних площин є дуже популярним серед рекламодавців, тому що цей спосіб рекламування вирізняється динамічністю, результативністю, експресивністю. Така реклама дуже швидко і якісно привертає увагу значну кількість потенційних споживачі, не залишає осторонь жодного пішохода, пасажира чи іншого учасника дорожнього руху.

Отож, наведемо нижче найбільш актуальні плюси використання габаритних площин автобусів під нашу ексклюзивну рекламу.

1. Високий рівень затребуваності міських автобусів

Цей фактор провокує позитивний наслідок – перетворення можливих споживачів в активних покупців Вашої продукції чи послуги. Адже не секрет, що міські автобуси завжди були, є та залишатимуться масовим транспортним засобом будь-якого міста.

Напевне, Ви також спостерігали, що кожного ранку нелегко віднайти більш-менш вільний салон міського автобуса. Зрештою, весь проспект, вулиці, провулки наповнені пішоходами: всі кудись поспішають, усім треба їхати. Кожен мешканець чи гість конкретного обласного центру має нагоду насолодитися короткотривалою поїздкою чи пішою ходою проспектом, спостерігаючи за рухливими автобусами, оздобленими нашою креативною рекламою.

2. Перманентна динаміка

Упродовж одного робочого чи вихідного дня міські автобуси перевозять сотні, тисячі пасажирів. Поза тим, стільки ж людей постійно перебувають на вулицях, де курсує цей різновид громадського транспорту.

Як бачимо, саме завдяки перманентному пересуванню автобусів по місту мимоволі відбувається активізація всього населення: пасажири, пішоходи, водії, інші учасники дорожнього руху мають унікальну нагоду отримувати інформацію про Ваш товар чи послугу «з перших вуст». Тому існує велика ймовірність того, що на Вашу рекламу звернуть увагу, захочуть неодмінно придбати продукцію.

3. Толерантний підхід до рекламування

Справа в тому, що реклама, яка розміщена на бортах міських автобусів, ніколи не порушує етичних правил по відношенню до потенційних споживачів.

Наші експерти завжди враховують аспект толерантного ставлення до цільової аудиторії: наша реклама на автобусах не нав’язує, не викликає агресії з боку реципієнтів. Натомість вона вміє делікатно і красиво пропонувати. Відповідно, адресати самі вибирають: реагувати на рекламне повідомлення, цікавитися інформацією з борта автобуса чи залишатися осторонь.

4. Сегментація цільової аудиторії

Виготовляючи високоякісну рекламу для поширення на автобусах, наша агенція ретельно вивчає той сегмент цільової аудиторії, на який, власне, розрахована рекламована продукція чи послуга. Відповідно, якщо рекламним носієм є міський автобус, команда наших експертів планує рекламне повідомлення у такому стилі, який буде максимально дієвим і доступним для молодих людей, осіб середнього віку та й загалом для всіх особистостей, котрим буде актуальним Ваш товар.

Реклама на автобусах
Реклама на автобусах

5. Помірні ціни

Оригінальна реклама в міських автобусах усіх західноукраїнських обласних центрів, яку творять наші майстри рекламної справи, застосовуючи новітні технології, є недорогою у порівнянні з іншими методами рекламування.

Крім того, ми пропонуємо замовникам співпрацю винятково без посередників, що дозволяє клієнтам значно економити фінанси та дорогоцінний час. Адже рекламодавці таким чином мають нагоду отримувати вартість на наші рекламні послуги з перших рук.

6. Довгий термін експлуатації

Реклама, яку ми виготовляємо для поширення на бортах міських автобусів, використовуючи сучасне обладнання, що відповідає всім європейським стандартам, має термін гарантії один рік.

Відтак ми враховуємо фактори зовнішнього впливу (атмосферні опади, ультрафіолетове випромінювання, пил), і завдяки новітнім технологіям попереджаємо небажаний вплив навколишнього середовища на якість зовнішньої реклами.

7. Великі габарити автобуса

Жоден інший транспортний засіб не дарує настільки широких можливостей для реалізації сміливих, оригінальних та неповторних дизайнерських рішень. Значні об’єми автобусних панелей, вікон, інших елементів дозволяють експериментувати з формами, нестандартними площинами, максимально використовуючи габарити автобуса для ефективного привернення уваги потенційних споживачів.