Наша рекламна компанія займається виробництвом та поширенням рекламних зображень на бортах усіх різновидів громадського транспорту. Також тривалий час успішно практикуємо брендування корпоративних транспортних засобів – від легкових машин до вантажівок, бусів, фур, фургонів, вантажних холодильників.

Ми є агенцією, яка зарекомендувала себе на ринку реклами як успішний та стабільний партнер у веденні бізнесу. Тож якщо Вас цікавить надійне рекламне агентство Львів, рекомендуємо звертатися у «ПромоЕкспрес»!

Якщо необхідно реалізувати дієву рекламну кампанію з охопленням чітко сформованої цільової аудиторії, скажімо, у Львові, Луцьку, Тернополі, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Ужгороді або Хмельницькому, радимо телефонувати у наше агентство.

Справа в тому, що реклама на різних видах громадського транспорту (трамвай, тролейбус, міський автобус, міські чи приміські маршрутні таксі) є дуже вигідним та оптимальним способом:

  • покращити лояльність постійних клієнтів;
  • збільшити кількість споживачів продукції, послуг;
  • створити або нагадати про імідж Вашої фірми;
  • залучити найбільший відсоток цільової аудиторії на масовий захід у місті, наприклад, на тематичний фестиваль, концертну програму, ярмарок та ін.

Сьогодні розміщення реклами Львів на громадських транспортних засобах – найкращий варіант для бізнесів, які прагнуть «тримати марку», «йти в ногу з часом», підтримувати постійний контакт із цільовою аудиторією, забезпечувати 100-відсоткову впізнаваність свого бренду.

Для компаній, які мають у своєму складі чималий автопарк, дуже зручно та ефективно замовляти рекламу на корпоративному транспорті.

Наша агенція також має багаторічний досвід у цій справі. Такий вид реклами успішно працює для створення позитивного іміджу фірми, а також для нагадування про товари, послуги, які пропонує Ваша компанія.

Брендування корпоративного транспорту – це вигідне рекламне рішення, тому що:

  • за оренду рекламного носія (тобто Ваших робочих машин) не потрібно платити;
  • можна втілювати сміливі та унікальні рекламні ідеї, оскільки, нагадуємо, транспорт є власністю Вашої фірми. Креативна реклама привертає в десятки разів більше уваги, ніж звичайна;
  • це є динамічна та ексклюзивна візитівка Вашого бізнесу, яка гарантує максимальне охоплення цільової фаудиторії.

Будьте серед особливих – замовляйте перевірену часом і досвідом динамічну рекламу на транспорті в агенції «ПромоЕкспрес»!