Бажаєте, щоби про Ваш бренд, товари, послуги, ресторан, салон, студію дізналося все місто? Це легко! Транспортна реклама від агенції «ПромоЕкспрес» – оптимальне рішення для компаній, які хочуть:

  • зацікавити потенційних покупців акцією, розпродажем, знижками;
  • повідомити жителів міста про новинки товарів, послуг;
  • підтримати імідж фірми, торгової марки;
  • запросити цільову аудиторію на фестиваль, ярмарку, концерт, відкриття магазину, салону і т. д.
Реклама на трамваї
Реклама на трамваї

Реклама на габаритних автобусах, трамваях, тролейбусах, маршрутних таксі у великих містах має багато плюсів, якщо порівнювати її з іншими приймами маркетингу. Використайте ці переваги для втілення ефективної рекламної кампанії!

Чому транспортна реклама дає найкращий результат

1. Динаміка на противагу статиці. Громадський транспорт рухається багатолюдними вулицями, проспектами і таким чином швидко доставляє Вашу рекламу до цільової аудиторії. А бігборд чи сітілайт непорушно чекає, поки люди опиняться в тому місці і звернуть на нього увагу.

2. Габаритна рекламна площина. Всі учасники дорожнього руху будуть бачити Вашу рекламу і не один раз.

3. Комфортне сприйняття інформації – величезне зображення, лише необхідні дані (телефони, сайт, соцмережі, QR-код), якісний рекламний дизайн дозволяють добре ознайомитися з товарами, послугами, подіями, які Ви рекламуєте.

4. Широке покриття міста транспортною рекламою. Розміщення Вашої реклами одночасно на кількох динамічних носіях (маршрутки і тролейбус, наприклад) дає можливість залучити потенційних клієнтів максимально.

Реклама на маршрутках
Реклама на маршрутках

5. Висока частотність взаємодії. В середньому громадський транспорт робить 10-15 рейсів за день. Це чимало для того, щоб привернути і втримати увагу потенційних споживачів.

6. Транспортна реклама не нав’язлива. Вона не примушує відриватися від улюбленого шоу, серіалу, програми, як на радіо, телебаченні, інтернеті.

7. Естетичність. Великі розміри транспорту дозволяють втілювати оригінальні та дієві рекламні рішення.

Яскраве зображення, мінімум тексту (тільки найважливіша інформація), динаміка громадського транспорту – це завжди виграшно. Така реклама не залишиться поза увагою Вашої цільової аудиторії.

Будьте попереду інших компаній – замовляйте вигідну рекламу на транспорті в агенції «ПромоЕкспрес»!