Це престижна і вигідна сьогодні реклама на різних видах громадського та корпоративного транспорту. Вона працює з самого ранку до пізнього вечора. Вона активна протягом цілого дня. Вона естетична та ненав’язлива. А головне – розміщення реклами на транспорті завжди у полі зору цільової аудиторії.

Даний маркетинговий прийом в рази вигідніший, ніж ніші види реклами. Чому? Читайте далі у статті.

По-перше, це реклама, яка рухається. Разом із тролейбусом чи, наприклад, маршруткою вона безпосередньо направляється до потенційних клієнтів. Щодня, щогодини! Динамічність транспортних засобів – це особлива перевага реклами даного формату. Жоден інший рекламний носій не забезпечить такої ефективності.

По-друге, це реклама, якій довіряють. Вся річ у ненав’язливому форматі. Адже транспортна реклама Хмельницький або, наприклад, Рівне чи Луцьк (залежно від регіону Західної України, який є актуальним для Вашого бізнесу) не перериває потенційних клієнтів від улюбленого шоу, серіалу, кіно як на телебаченні, так і мережі інтернет, не відволікає під час звучання хорошої музики або музичної програми.

По-третє, це реклама, яку добре видно всім учасникам дорожнього руху. Невисока швидкість руху транспортних засобів, особливо у час пік, регулярні зупинки автобусів, тролейбусів, маршрутних таксі на світлофорах дають можливість мешканцям міста роздивитися зображення, прочитати і запам’ятати важливу інформацію, наприклад, контактні дані, назву фірми, короткий опис товару, послуги тощо.

По-четверте, це реклама, яка має помірну ціну і гарантує швидкий результат. Реклама на різних видах громадського транспорту дозволяє одержати максимум віддачі, а також сприяти впізнаваності Вашого бренду.

Розміщення реклами на транспорті
Розміщення реклами на транспорті

По-п’яте, це реклама, яка здатна працювати в різних регіонах Західної України. Залежно від цілей рекламної кампанії є чудова нагода охопити рекламою на транспорті відразу декілька західноукраїнських міст.

Наша рекламна агенція займається виробництвом та розміщенням ефективних рекламних зображень на бортах тролейбусів, маршрутних таксі, автобусів, трамваїв у Хмельницькому, Рівному, Ужгороді, Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку, Тернополі, Львові.

Реклама на громадському транспорті відмінно підходить для таких бізнес-цілей, як проведення масових рекламних акцій, створення та підтримка іміджу компанії, бренду, торгової марки.

Будьте першими серед конкурентів! Замовляйте популярну рекламу на транспорті в агенції «ПромоЕкспрес»!