Шукаєте ефективні методи просування товарів, іміджу або послуг? Розширюєте асортимент продукції? Хочете ефектно та дієво нагадувати постійним клієнтам про свій бізнес? Тоді наші кваліфіковані спеціалісти запропонують оптимальне рішення. Заінтригували?..

Йдеться про такий вид перевіреної реклами, як реклама на транспорті. Замовити якісні послуги по виготовленню, розміщенню та продуктивному експонуванню рекламних зображень на бортах громадського транспорту рекомендуємо у нашій рекламній агенції з багаторічним досвідом у сфері маркетингу.

Чому рекламні зображення на транспортних засобах

  • Динамічна рекламна площина. Кожного дня громадський транспорт здійснює від 10 до 18 рейсів, курсуючи багатолюдними частинами міста. Реклама не стоїть на місці, як, скажімо, дорогий сітілайт або бігборд. Рекламне зображення на маршрутці/тролейбусі/трамваї рухається до Ваших потенційних клієнтів. Регулярно!
  • Можливість покрити рекламою Вашу цільову аудиторію по максимуму. Щодня транспорт багато разів минає спальні райони, центр, ринки, медичні, навчальні заклади, банки, аптеки, туристичні агенції, торгові центри, автостанції. Велике скупчення людей у відповідних точках гарантує підтримку контактів із Вашою рекламою. Постійно, з самого ранку до вечора.
  • Реклама, яка ефективна і в будні, і у вихідні. Інтернет забезпечує трафік та більшу-меншу активність користувачів у різну пору дня. Натомість реклама на транспортних засобах у Вашому місті працює весь час, без вихідних чи перерви на каву!
  • Вигідний спосіб охопити цільову аудиторію, яка не часто сидить у соцмережах або взагалі відсутня онлайн. Поміркуйте, ефективнішого методу, ніж транспортна реклама, годі знайти.
  • Оригінальність + нагадування + механічне запам’ятовування = продуктивна реклама Вашої компанії. Власне, це формула, за якою успішно працює реклама на транспортних засобах.

Сучасна реклама Тернопіль чи іншому місті Західної України найкраще продаватиме товари, послуги, якщо вона буде розміщена на габаритних бортах автобусів, маршруток, тролейбусів або трамваїв.

Тож не зволікайте, телефонуйте нам! Професійні менеджери по роботі з клієнтами детальніше розкажуть про всі переваги та особливості виготовлення, розміщення реклами на боках обраного Вами транспортного засобу.

Будемо раді співпраці!