Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ

Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ
Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ

Реклама на тролейбусах в обласному центрі Івано-Франківщини являє собою різновид зовнішньої реклами, яку розповсюджують на бортах безрейкового івано-франківського електротранспорту. Цей тип рекламних звернень користується великою популярністю як у рекламодавців, так і в потенційних споживачів.

Чому реклама на івано-франківських тролейбусах є результативним методом просування товарів і послуг? Для детальнішого аналізу пропонуємо розглянути поставлену задачу з двох різних позицій:

  • з точки зору рекламодавця;
  • з точки зору потенційного споживача.

Ефективність реклами на тролейбусах Івано-Франківська з позиції рекламодавця

  1. Гарантія проведення продуктивної рекламної кампанії

Для прикладу, за час плідної семирічної праці наша агенція зуміла втілити в життя близько 150 успішних проектів по розміщенню креативної реклами на бортах тролейбусів. Крім того, значний відсоток замовників, які зверталися і продовжують звертатися до нас, є відомими брендами як в Україні, так і по всьому світу: Greenvillе, Лео Кераміка, Knauf, Добряна, Перша Приватна Броварня, Моршинська, Мережа аптек DS, ОККО, Aris, Nestle, Ласунка, Лімо, Фуршет, Сільпо, Планета Кіно (IMAX) і багато інших компаній, з якими легко, приємно та надійно співпрацювати.

Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ
Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ

Враховуючи позитивний факт співпраці без посередників, Ви маєте чудову нагоду замовляти у нас рекламу під івано-франківські тролейбуси, не переплачуючи третім особам, ведучи конструктивний діалог із нами напряму. Ви економите час і фінанси – ми оформляємо все під ключ, робимо сумлінно кожен етап від задуму, розробки макета, до безпосереднього втілення в життя готового рекламного зображення на бортах тролейбусів.

  1. Швидкісне збільшення прибутків за порівняно короткий термін експлуатації рекламного продукту

Не секрет, що реклама на тролейбусах дозволяє привертати увагу значний відсоток цільової аудиторії. Адже рекламні зображення, розміщені на боках івано-франківського безрейкового електротранспорту, є досить масштабними за розмірами та переважно яскравими, ефектними зовні. Так, від оригінальності рекламного повідомлення, а також від майстерного виконання рекламними дизайнерами своїх функцій залежить, наскільки впливовою виявиться та чи інша рекламна картинка.

Нагадаємо, що наша рекламна компанія, яка працює у сфері сучасного бізнесу реклами вже близько семи років, вміє виготовляти по-справжньому дієві інформативні зображення для розповсюдження на бортах івано-франківських тролейбусів. Наша команда має у своєму штаті високопрофесійних дизайнерів, які знають усі тонкощі результативної зовнішньої реклами.

Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ
Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ

Фахівці-дизайнери нашої агенції завжди ретельно працюють над розробкою дизайну, враховуючи всі особливості івано-франківських тролейбусів: параметри, площина, вид покриття машини, нюанси, пов’язані з формою вікон, дверей, сидінь, бамперів тощо.

Ефективність реклами на тролейбусах Івано-Франківська з позиції потенційного споживача

  1. Економія часу, коштів, ресурсів

Реклама, розміщена на бортах івано-франківських тролейбусів, є надзвичайно корисним та дієвим джерелом інформації для мешканців Івано-Франківська та гостей міста.

Лишень задумайтеся, наскільки спрощується Ваше життя, коли не треба витрачати час, фінанси, щоб шукати-купувати газету чи брошуру з рекламними оголошеннями. Натомість оригінальні рекламні звернення, якими прикрашені боки івано-франківського безрейкового електротранспорту, самі повідомляють Вам про необхідне, те, на що Ви так довго чекали!

  1. Реклама виручає у потрібний момент у зазначеному місці

Поки Ви стоїте на зупинці в очікуванні потрібного номера конкретного громадського транспорту, можна конструктивно згаяти хвилини чекання. Наприклад, спостереження за рухливими тролейбусами, що курсують містом, здатне підказати, надихнути чи повідомити саме ту інформацію, яка Вам необхідна.

Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ
Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ

Приміром, замість того щоб посилено міркувати, хвилюватися, де знайти надійний банк для оформлення депозиту, краще заспокоїтися, озирнутися довкола. І раптом вірне рішення знайдеться саме собою у вигляді івано-франківського тролейбуса, оздобленого інформативною рекламою про найнадійніший банк.

Насамкінець наведемо актуальну статистику. Так, згідно з даними за січень 2016 року, на сьогодні в Івано-Франківську функціонує 8 тролейбусних маршрутів. У будні маршрутний графік розподіляється з урахуванням інтенсивності трафіку. Тому в період робочих днів маршрути діляться на звичайні й ті, що працюють в час пік.

Цікаво, що протягом років становлення та розвитку тролейбусна гілка розкинулася аж на 63 км усієї території Івано-Франківська. Крім того, відповідно до статистики за 1 січня 2014 року, тролейбусне депо обласного центру Івано-Франківщини випускало 45 пасажирських та 1 службовий тролейбус. Причому близько 70% діючого рухомого складу є давно амортизованими машинами: деякі види мають вік 28 років. Найбільш поширеними моделями тролейбусів у місті вважаються: Skoda 14Tr, ЮМЗ-Т1, ЮМЗ-Т1Р, ЮМЗ-Т2, ЛАЗ-Е183.

Також варто підкреслити, що станом на сьогодні івано-франківські тролейбуси перевозять більше, ніж 2 мільйони пасажирів, або кожну третю особу щомісяця! Чималий показник. Тому в контексті вищеописаних даних є досить актуальною реклама на тролейбусах. Івано-Франківськ пропонує широкий вибір моделей безрейкового електротранспорту, на якому ефективно проводити масштабні та дієві рекламні кампанії.

Відтак нашим головним кредо є задоволення потреб усіх учасників процесу рекламної кампанії. Нам важливо виконувати свою роботу на найвищому рівні, щоби правдиво інформувати населення про новинки, акції, знижки, бонуси, унікальні послуги чи підкреслення іміджу давно відомої фірми…

Для нас є суттєвим також факт дружньої, толерантної співпраці з рекламодавцями, оскільки без довіри та професіоналізму неможливо творити по-справжньому якісні рекламні продукти.        

Реклама на тролейбусах Івано-Франківськ
9.2 з 10 базується на 36 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні