Реклама на тролейбусах Чернівці

Реклама на тролейбусах Чернівці
Реклама на тролейбусах Чернівці

Безрейковий електротранспорт є досить популярним засобом пересування серед чернівчан та гостей міста. Кожного дня чернівецькі тролейбуси перевозять велику кількість жителів. Відтак, інтенсивний пасажиропотік сприяє результативному функціонуванню такого способу інформування про товари та послуги, як реклама на тролейбусах. Чернівці, всі його проспекти, сквери, вулиці враз стають барвистішими, більш насиченими завдяки оздобленню транспортних засобів креативною рекламою від наших майстрів.     

Станом на сьогодні чернівецькими вулицями курсує 78 тролейбусних машин різних моделей, а також 3 службові екземпляри. Доволі кількісний парк електротранспорту свідчить про насичену затребуваність у користуванні чернівецькими тролейбусами.

Враховуючи вищесказане, пропонуємо детально проаналізувати переваги замовлення реклами для розповсюдження на бортах чернівецького безрейкового електротранспорту у нашій компанії:

  1. Команда професіоналів

Наша рекламна агенція функціонує на ринку сучасного бізнесу просування різноманітних товарів та послуг вже близько семи років. За час продуктивної праці ми встигли зарекомендувати себе у рекламній галузі як перспективна компанія з відмінною базою ресурсів, персоналу та результатів праці.

Довготривалий термін служби приносить неабиякі добірні наслідки. Так, ми набули і продовжуємо набувати позитивного досвіду, регулярно співпрацюючи з відповідальними замовниками, що давно стали брендами не лише на українському, але й на світовому ринках.

Реклама на тролейбусах Чернівці
Реклама на тролейбусах Чернівці

До прикладу, наведемо далеко не весь перелік потужних компаній, з якими мали чудову нагоду розбудовувати толерантні та взаємовигідні відносини: Danone, Добряна, Перша Приватна Броварня, Моршинська, Мережа аптек DS, ОККО, Aris, Nestle, Ласунка, Лімо, Фуршет, Сільпо, Планета Кіно (IMAX)…

Наразі ми реалізовуємо перспективні рекламні проекти таких відомих організації, фірм, структур та комплексів, як Greenvillе (будівельна компанія), Лео Кераміка (мережа магазинів з продажу різноманітних будівельних товарів і послуг), Knauf (масштабний іноземний виробник будівельних матеріалів), Софіївка (будівельно-житловий комплекс) і навіть новітній львівський торгівельно-розважальний комплекс Victoria Garden!

До нас звертаються за замовленням реклами на чернівецьких тролейбусах, тому що ми вміємо, знаємо, можемо виконати рекламний продукт по-справжньому високої якості та ефективності.

  1. Повний цикл виготовлення високоякісної реклами на тролейбусах у місті Чернівці

Працюючи над конкретним рекламним проектом, наша компанія застосовує лише цілісний та систематизований підхід до поставлених задач, оскільки для нас суттєвою є перемога та взаємний успіх обох сторін.

З метою отримання добірної реклами для поширення на чернівецьких тролейбусах ми зумисне оперуємо принципом повного циклу виготовлення того чи іншого продукту. Це дуже зручний варіант надання рекламних послуг, оскільки в такий спосіб можна значно швидше та прогресивніше співпрацювати із замовниками, ведучи конструктивний діалог напряму, без посередників, спотвореної інформації та переплати.

Реклама на тролейбусах Чернівці
Реклама на тролейбусах Чернівці

Реклама для розміщення у безрейковому електротранспорті Чернівців, за створенням якої Ви звернетеся до нас, виготовляється від початкового етапу задуму ідеї, формування макету та до безпосереднього розміщення на тролейбусних бортах.

Замовляючи у нас рекламу під чернівецький тролейбус, рекламодавець автоматично отримує гарантію якості, ефективності та швидкісного збільшення продаж товару чи послуги.

  1. Відмінний дизайн – збільшення потенційних споживачів

Якщо Ви бажаєте отримати вартісний рекламний продукт, який буде спроможним активізувати велику кількість можливих покупців за порівняно короткі терміни, Вам слід зателефонувати до нас.

Наші творці, розробники рекламних макетів знають краще за інших, як придумати, оформити, втілити в життя добірний та дієвий рекламний продукт для розповсюдження на бортах чернівецького електротранспорту. Так, дизайнери нашої агенції перманентно послуговуються власною базою параметрів моделей чернівецького безрейкового електротранспорту, які функціонують на сьогодні у Чернівцях. Згодом, враховуючи всі потрібні розміри, наші експерти накладають на борти тролейбусів відповідно прилаштовані рекламні зображення.

Дизайнери нашої фірми знають, що для проведення ефективної рекламної кампанії з використанням площин чернівецького безрейкового електротранспорту необхідно:

  • знати, як чітко сформувати таке зображення, яке буде доступним цільовій аудиторії для сприйняття;
  • володіти певним рівнем знань щодо психологічних особливостей сприймання того чи іншого шрифту, кольорової палітри тощо;
  • вільно володіти всіма дизайнерськими методиками, принципами, тонкощами, а також творити композиції – конструктивні та приємні для споглядання.
Реклама на тролейбусах Чернівці
Реклама на тролейбусах Чернівці

В цьому контексті наголосимо, що творці реклами нашої агенції застосовують лише найновітніші технології. Поза тим, акцентуємо, що готовий дизайн реклами під чернівецький тролейбус слугує основою для розрахунку вартості виготовлення всього рекламного продукту. Адже загальна вартість визначається методом аналізу витрат матеріалів на втілення конкретного рекламного проекту;

  • відмінно оперувати специфікою процесу типографії. Знати, як отримати потужний ефект із незначними витратами;
  • добре орієнтуватися в особливостях замовлення та інтересах рекламодавця.

Тож не зволікайте з роздумами. Телефонуйте до нас, і ми порадимо, як найкраще продемонструвати світу Ваш неповторний товар або послугу!

Реклама на тролейбусах Чернівці
9.3 з 10 базується на 24 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні