Реклама на трамваях Львів

Реклама на трамваях Львів
Реклама на трамваях Львів

Відносно мала вартість проїзду сприяє активному попиту на цей різновид електротранспорту. Відповідно значним попитом користується і реклама на трамваях: Львів пропонує десять різних і зручних маршрутів, які сполучають усі важливі райони міста. Так, щодня трамваями користуються сотні львів’ян і гостей міста. А скільки мешканців обласного центру Львівщини проходить вулицями, де курсує рейковий міський транспорт? Сотні, тисячі пішоходів! Отже, реклама на трамваях перебуває у постійному русі та оглядовій площині.

Звернемо увагу, що наша рекламна компанія займається виготовленням високоякісної реклами на львівських трамваях, надаючи комплексний спектр послуг по розміщенню, зокрема:

  • створення оригінальних рекламних повідомлень на бортах та вікнах трамвайних вагонів;
  • формування інформативних рекламних звернень на передній і задній частині трамвайного корпусу.

Важливий момент: для виготовлення високоякісних рекламних зображень ми використовуємо лише найновітніші засоби й ресурси. Відтак, сформовані рекламні повідомлення створюються з допомогою самоклеючих плівок Oracal, а згодом ретельно ламінуються з метою забезпечення відмінних яскравих тонів та відтінків протягом тривалого часу експлуатації. Незважаючи на постійний вплив зовнішнього середовища (дощі, сніг, град, вітер, надміру яскраве сонце, підвищений рівень вологості тощо), ми забезпечуємо потрібний термін гарантії реклами на львівських трамваях, який становить 1 рік.

Реклама на трамваях Львів
Реклама на трамваях Львів

Поза тим, висококваліфіковані дизайнери нашої фірми попередньо враховують усі тонкощі, пов’язані з площиною, формою, покриттям трамваїв задля створення такого рекламного макету, що відповідає критеріям практичності, довготривалої функціональності, естетики, впливовості, об’єктивності і т.д.

Протягом останніх років у Львові спостерігається стрімкий ріст затребуваності на електротранспорт. Для порівняння, у 2012 році львівські трамваї і тролейбуси разом перевезли близько 68 мільйонів пасажирів, а в 2014 році один лише рейковий міський транспорт перевіз більше, ніж 50 мільйонів осіб!

Сучасна мережа львівського електротранспорту нараховує приблизно 30 км шляху в дві сторони. Цікаво, що близько 30% від загальної довжини трамвайних колій прокладені на якісну безшумну основу. Необхідно підкреслити, що свого часу саме у Львові вперше було втілено на практиці подібну технологію створення колій. Поза тим, аж 15% від усієї львівської трамвайної гілки – це колійна площина, яку сформували відповідно до стандартів швидкісного рейкового транспорту. Мається на увазі, що цей сегмент колій функціонує окремо від проїжджої частини міста.

Ще один цікавий факт із трамвайного життя Львова полягає в тому, що у місті Лева відсутні перетини залізничних і трамвайних гілок. Крім того, в обласному центрі Львівщини немає дублювання ділянок трамвайних і тролейбусних маршрутів.

Отже, популярність трамваїв спричиняє не менш великий рівень затребуваності на рекламу від наших фахівців, яку розміщують на бортах львівського безрейкового електротранспорту.

Реклама на трамваях Львів
Реклама на трамваях Львів

Враховуючи вищеописані моменти, додамо декілька суттєвих переваг розповсюдження рекламних повідомлень на бортах цього виду електротранспорту у Львові.

  • Ефективний метод стрімкого збільшення Ваших продаж

Якісна реклама на львівських трамваях, виготовлена згідно з комбінацією вимог маркетингових, психологічних, соціологічних стандартів, здатна ефективно просувати на ринку конкретну продукцію чи послуги. Це обумовлено, насамперед, глобальною масовістю розповсюдження рекламного звернення.

Так, реклама на зовнішніх боках трамваїв продуктивно залучає до огляду тисячі львів’ян та гостей міста. Адже таке рекламне повідомлення не є «прихованим» від реципієнтів у газетах, журналах, каталогах; не очікує своєї черги для запуску відеоролика в спеціально зазначений час. Реклама на львівських трамваях активно інформує населення про той чи інший різновид товарів і послуг, оскільки вона перманентно перебуває на виду.

Ще один вагомий позитив рекламування на бортах рейкового міського електротранспорту полягає у перманентній динаміці. Щодня вулицями Львова курсує десять різних трамвайних маршрутів. Відповідно реклама на бортах рейкового електротранспорту також рухається, постійно привертаючи увагу значну кількість пішоходів, пасажирів інших видів транспорту, тих, хто чекає чи поспішає. Словом, така реклама разом із трамваями перебуває у регулярному переміщенні.

  • Позитивний бік медалі        
Реклама на трамваях Львів
Реклама на трамваях Львів

На противагу різноформатним рекламним зверненням, які наповнюють шпальти газет, сторінки журналів, каталогів, сайти в Інтернет мережі, аудіо- та відеострічки, реклама на львівських трамваях вважається більш позитивним явищем. Адже вона не нав’язує примусово Вам свої послуги, особливо під час перегляду улюбленого серіалу чи прослуховування гарного треку на радіо.

Реклама на трамваях у Львові толерантно інформує, сповіщає про вигідні акції, знижки, пропозиції. Маєте бажання – продовжуєте вивчати рекламне звернення на борті рейкового транспорту. Якщо не маєте – просто відводите погляд для споглядання інших міських панорам.

  • Мандрівка. Вказівка. Візитівка

Багато туристів обожнюють Львів. Навіть з огляду особистісних спостережень сміливо можна сказати: не трапляється такого будня, який би не згуртовував навколо архаїчних львівських площин сотні мандрівників. Щодня на автентичних вуличках обласного центру Львівщини випадає нагоду чути різноманітні вияви української мови та які завгодно мови світу! Споконвіків подорожуючих вабить до величного Львова: торкатися стін архітектурних шедеврів, бродити коловоротами бруківчастих провулків, алейок, смакувати напоями в кав’ярнях…

Опісля знову пізнавати незвідане, куштувати невідоме і таке смачне, підніматися далі, вище, повертати у наступну химерну вуличку, щоб дізнатися про… те, як, приміром, курсує цей новенький трамвай. Куди він везе туриста-романтика? Чим цікаве свято джазу, реклама якого прикрашає трамвайні борти? Адже я обожнюю джаз! Треба негайно переглянути контакту інформацію на вікні трамваю.

Реклама на трамваях Львів
9.8 з 10 базується на 45 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні