Особливо якщо звернетеся до компанії «ПромоЕкспрес»! Втілюємо ефективні рекламні проекти у Львові, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому, Чернівцях, Ужгороді. Практикуємо повний цикл створення реклами на громадському, корпоративному транспорті: створення і погодження макету, друк реклами, поклейка зображення, надання фотозвіту клієнту про зроблену справу, гарантійне обслуговування.

 
Якщо Вам треба:
  • зацікавити мешканців і приїжджих новими товарами, послугами;
  • заохотити цільову аудиторію спеціальними пропозиціями, знижками, розпродажем;
  • оперативно знайти людей на роботу;
  • запросити жителів і гостей міста на фестиваль, концерт, тренінг –

телефонуйте до нашої агенції та обирайте дієву рекламу на автобусах! Крім того, успішно спрацьовує розміщення реклами на авто, трамваях, тролейбусах, міських і приміських маршрутках.

Цей вид зовнішньої реклами набагато продуктивніший, ніж інші. А все завдяки динаміці, помірній ціні, залученню максимальної кількості потенційних споживачів.

Реклама на міських автобусах не стоїть на місці, як, наприклад,  нерухомий сітілайт. Вона рухається проспектами, вулицями міста, де в будь-яку пору дня є постійний потік людей. Отже, реклама Вашої компанії буде добре проглядатися всіма учасниками дорожнього руху.

Реклама на автобусі Львів

Кращого способу зацікавити потенційних клієнтів не знайдеш. Реклама на габаритному автобусі – це чудовий шанс для всіх, чия мета – організувати ефективну рекламну кампанію, підвищити прибутки за короткий час.

 
Чому реклама на автобусах вигідна для Вашого бізнесу

1. Динамічний рекламний майданчик. Якщо Ви залучаєте нових клієнтів рекламою в газетах, журналах, Інтернеті, враховуйте час очікування. Адже людині ще треба придбати газету, оплатити мегабайти на мережу. Хтозна, скільки на це витратиться днів. В таких випадках вдало виручає транспортна реклама від наших фахівців. Вона спрацьовує відразу, як автобус виходить на рейс.

2. Високий рівень запам’ятовування. Міські автобуси починають роботу приблизно з 6 год і завершують її о 22-22:30. Частота рейсів (кожні 5-10 хв) забезпечує постійний контакт цільової аудиторії з Вашою рекламою і хороше запам’ятовування.

3. Габаритний транспорт. Великі розміри автобуса – великі можливості для залучення нових клієнтів! Вашу рекламу точно будуть бачити на вулицях міста. Регулярно!

4. Нагода швидко почати рекламну кампанію. Виготовлення і поклейка зображення триває всього 14 робочих днів. Оперативно. Якісно. Надійно.

Звертайтеся до нашої компанії! Будемо раді співпраці!