Реклама на автобусах Рівне

Реклама на автобусах Рівне
Реклама на автобусах Рівне

Реклама на рівненських міських автобусах представлена у вигляді креативних графічних, текстових зображень, які поширюють на зовнішніх боках цього різновиду громадського транспорту в обласному центрі Рівненщини.

Щоденно на території Рівного курсують близько 8 міських автобусних маршрутів. Інтенсивний пасажиропотік, а також регулярний активний рух транспорту, пішоходів формує зручні умови для розміщення результативних рекламних повідомлень на бортах рівненських міських автобусів.

Наша агенція позиціонує себе на ринку сучасного рекламного бізнесу як компанія з виготовлення повного циклу високоякісної реклами на автобусах, тролейбусах, трамваях, маршрутних таксі, автомобілях, фурах. Робимо всі необхідні роботи завжди вчасно, з відповідальним підходом до справи. Ми оформляємо рекламу під той чи інший вид транспорту у таких західноукраїнських містах, як Львів, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці.

До нас зручно та продуктивно звертатися з метою розміщення реклами на транспорті, зокрема на рівненських автобусах, оскільки наше агентство реалізовує всі етапи створення рекламного проекту на високому рівні: від задуму, розробки ідей на макеті до фактичного монтажу готового рекламного зображення на бортах рівненських автобусів. Відповідно реклама на автобусах Рівне завжди має нове обличчя. Така реклама є ексклюзивно забарвленою та приносить чудові результати замовникам у вигляді інтенсивного збільшення покупців їхньої продукції чи послуг.

Ми пропонуємо наступні послуги по розміщенню реклами на рівненських автобусах:

  • рекламні ілюстрації на бортах і вікнах автобусів;
  • рекламні постери на задніх вікнах транспортних засобів. Цільовою аудиторією є зазвичай водії автомобілів на дорозі;
  • листівки з рекламою в салонах автобусів: на вікнах та спеціально прилаштованих комірках;
  • листівки з рекламою на спинках сидінь в салоні рівненських автобусів.
Реклама на автобусах Рівне
Реклама на автобусах Рівне

Виготовляючи рекламні зображення під цей вид громадського транспорту в Рівному, наші фахівці застосовують новітні технології, що відповідають сучасним європейським стандартам.

У нас є власна виробнича база, зокрема устаткування для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування транспортних засобів та поклейки готових рекламних проектів.

Тому рекомендуємо замовляти у нашої агенції послуги розміщення реклами на автобусах в місті Рівне!

Цікаво, що такий різновид рекламування комбінує в собі багато переваг по-справжньому ефективної реклами. Наприклад:

  1. Значний відсоток споживчої аудиторії

Поширювати рекламні повідомлення, плакати, інші типажі зображень та інформації на зовнішніх боках рівненських автобусів означає регулярно підтримувати необхідний зв’язок з потенційними споживачами. Адже така реклама перебуває у постійному контакті з реципієнтами: пасажири, пішоходи, водії, інші учасники дорожнього руху мимоволі звертають увагу на яскраві, унікальні, емоційні та наповнені важливим змістом ілюстрації, що оздоблюють борти рівненських автобусів.

  1. Високий рівень результативності

Ця перевага дає чудову нагоду знаходити потрібний сегмент цільової аудиторії, не докладаючи особливих зусиль. Адже рівненський автобус рухається згідно з зазначеним маршрутом, паралельно демонструючи всім учасникам дорожнього руху позитивні сторони користування Вашою продукцією чи послугами або високий рівень професіоналізму Вашої фірми.

  1. Довготривалий візуальний контакт з реципієнтами

Відповідно до статистичних даних, отриманих під час досліджень ефективності реклами на транспорті, тривалість візуального контакту між потенційними споживачами та нашою високоякісною рекламою може сягати від 5 до 60 хвилин. Чималий відрізок часу для того, щоб звернути увагу, зацікавитися, детальніше ознайомитися, отримати бажання й потребу скористатися конкретним видом товарів чи послуг, ілюстрації яких прикрашають боки рівненських міських автобусів.

  1. Регулярна частотність повторюваних контактів

Протягом дня один і той самий автобус у Рівному здійснює приблизно 8-10 рейсів (залежно від довжини маршруту). Такими чином постійне перебування автобусів на виду в цільової аудиторії дозволяє реалізовувати рекламні кампанії з високим рівнем ефективності.

  1. Максимальна оптимізація рекламного зображення

Наші експерти у рекламній сфері завжди послуговуються перевіреними стандартами для створення оптимального рекламного проекту, який приваблює, зацікавлює та активізує до дії величезний сегмент потрібних реципієнтів.

Ми знаємо та реалізовуємо такі рекламні продукти, які щоразу: професійно, тонко й ненав’язливо підкреслюють високу якість товару або послуги; пропонують можливим споживачам справжні вигоди після купівлі продукції дотримуючись встановлених обіцянок; мають зрозумілу та чітку спрямованість на охоплення потрібного сегменту споживачів; оздоблені неповторними, дієвими ідеями, які є легкими для сприйняття реципієнтами; чітко й зрозуміло формулюють ринкову позицію товару чи послуги; виявляються справді креативними, не дублюють раніше втілених рішень.

  1. Невисока вартість з охопленням тисячних контактів
Реклама на автобусах Рівне
Реклама на автобусах Рівне

Реклама, яку ми створюємо для розповсюдження на бортах рівненських міських автобусів, вважається недорогою порівняно з іншими способами просування конкретного типу продукції, послуг чи престижу фірми.

Поза тим, таку рекламу не потрібно шукати на сторінках газет, глянцевих видань, каталогів, брошур, чекати на вихід програму з вмонтованим рекламним відео зверненням. Натомість розміщена на зовнішніх боках рівненського автобуса інформація ненав’язливо рекомендує придбати той чи інший варіант продукції, послуг.

Також для клієнтів у нас є приємна новина. Так, замовляючи повний цикл виготовлення реклами під рівненські автобуси, Ви можете отримати безкоштовну послугу розробки дизайну. Телефонуйте, звертайтеся, будемо раді співпраці!

Реклама на автобусах Рівне
8.8 з 10 базується на 38 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні