Маєте ціль по-особливому розказати про свою компанію? Бажаєте, щоб про Ваш бізнес дізналося якнайбільше людей? Прагнете реалізувати справді продуктивну рекламну кампанію? Оптимальний варіант – зробити рекламу на транспортних засобах у Вашому місті або відразу в декількох обласних центрах Західної України.  

Наша рекламна компанія понад 10 років практикує виробництво і розповсюдження рекламних зображень на зовнішніх боках транспорту як громадського, так і корпоративного в обласних центрах Західної України.

Пропонуємо нашим клієнтам повний спектр рекламних послуг – від безкоштовної консультації, створення макету майбутньої реклами до розміщення готового зображення на бортах обраного замовником транспорту. Гарантію виконаних робіт обов’язково підкріплюємо фотозвітом.

Реклама на тролейбусі
Реклама на тролейбусі

Реклама на транспорті – це сучасно та ефективно

1. Заощаджуйте бюджет своєї компанії – отримуйте більше, ніж просто рекламу. Для порівняння: динамічна реклама на бортах маршруток, автобусів, тролейбусів може задіяти набагато більше потенційних клієнтів, ніж стаціонарні рекламні носії типу сітілайтів, бігбордів тощо. Через це транспортна реклама вважається більш економною та продуктивною.

2. Постійне і ненав’язливе нагадування про Ваш бренд. Автобуси, міські, приміські маршрутки, тролейбуси здійснюють від 10 до 16 рейсів протягом дня. Середня тривалість роботи громадського транспорту 11-16 годин за день. Регулярність, динаміка транспорту – це чудова підтримка контакту з Вашою цільовою аудиторією.

3. Великі розміри рекламного зображення. Це забезпечує не лише приємну для ока картинку, естетичність, але й хорошу видимість. Вашу рекламу зможуть добре роздивитися пішоходи, водії інших транспортних засобів, пасажири, туристи, які приїхали неспішно погуляти містом. Може, серед цих груп населення є Ваші потенційні споживачі?

4. Оригінальна реклама. Унікальність, габаритність, грамотна розробка дизайну – це елементи якісної реклами, а тому – успішної рекламної кампанії.  

5. Оперативна реклама. Вона працює зразу, як тільки транспорт виходить на маршрут. Цього не скажеш про газети, журнали, телебачення, радіо, навіть інтернет – за нього ще треба заплати спочатку, а вже потім…

6. Орієнтація на конкретну цільову аудиторію. Адресна програма допоможе підібрати оптимальні напрямки слідування транспортних засобів, щоб максимально задіяти саме Ваших потенційних клієнтів.

Подбайте про ефектну та ефективну рекламу Вашого бізнесу – замовляйте перевірену часом і досвідом рекламу на громадському транспорті в агенції «ПромоЕкспрес»!