Відтепер залучити нових клієнтів швидко і просто! Достатньо замовити у нашому агентстві транспортну рекламу. Це дієвий метод покращення бізнесу. Адже реклама на громадському транспорті динамічна, оперативна, працює зранку до вечора, а її вартість набагато нижча, ніж реклама на статичних носіях (сітілайти, бігборди).

Є потреба здійснити прогресивну рекламну кампанію у Львові? Телефонуйте до нас і замовляйте ефективну рекламу на маршрутках №28. Габаритна рекламна платформа на колесах, яка охоплює важливі райони міста. Можливо, саме на вулицях, де курсує 28 маршрутка, часто перебуває Ваша цільова аудиторія? Кращого способу зацікавити її просто не існує!

Реклама на львівських маршрутках, ціна якої є доступною у нашій агенції, найшвидше розповість жителям і гостям міста про акції, знижки, розпродажі, вигідні пропозиції від Вашої компанії, а також про актуальні вакансії, нову продукцію, послуги чи оголошення про цікавий захід у Львові (концерт, фестиваль, бізнес-проект тощо).

Рекламу на маршрутних таксі у нас вигідно замовляти, тому що
  • Втілюємо успішні рекламні проекти 10 років.
  • Застосовуємо виключно інноваційні технології та найкращі матеріали з Німеччини для виготовлення рекламного зображення.
  • Враховуємо принцип персонального підходу до кожного замовника.
  • Надаємо фотозвіт про виконані роботи.

Сьогодні реклама на транспорті у Львові – це вдале рішення для оперативного підвищення продаж. Використання маршруток як рекламних носіїв дозволяє швидко залучити цільову аудиторію, провести успішну рекламну кампанію.

Плюси зовнішньої реклами на маршрутному таксі

1. Маршрут, яким користуються десятки тисяч місцевих і приїжджих. Щодня! Крім того, транспорт їздить регулярно, кожні 8-14 хвилин, минаючи багатолюдні вулиці. Отже, Вашу рекламу неодноразово будуть переглядати і пам’ятати.

Реклама на маршрутках
Реклама на маршрутках

2. Габаритний і динамічний рекламний носій на колесах – забезпечить регулярний зв’язок із цільовою аудиторією. Чим частішим буде контакт, тим успішнішою стане Ваша рекламна кампанія. Реклама на стаціонарних конструкціях не зможе гарантувати такої великої кількості переглядів, як транспортна.

3. 28 львівська маршрутка курсує приміською та міською частиною. Початок маршруту – в смт Рудно. Кожного дня цією маршруткою користується багато пасажирів, щоб доїхати на роботу, навчання. Можливо, значна частина Ваших потенційних покупців – сільське населення? Саме час подбати про дієву рекламну кампанію, використавши борти маршрутки №28!

4. Цей транспорт минає зупинки, вулиці, проспекти, де завжди багато перехожих, водіїв інших авто: Епіцентр, ТЦ «Метро», ТРЦ «Скриня», Привокзальний ринок, ТЦ «Магнус», пр. В’ячеслава Чорновола. Отже, Ваша реклама завжди буде у полі зору.

Реалізовуйте успішні рекламні проекти разом із нами!