Це реклама, розміщена на бортах громадського та корпоративного транспорту у Вашому місті. Чому цей формат просування послуг, продукції, іміджу фірми вважається сьогодні дуже затребуваним та дієвим, зокрема у м. Хмельницький та інших обласних центрах Західної України, – читайте далі у статті.

Переваги рекламного зображення на громадському транспорті  

1. Довгий зоровий контакт із Вашою рекламою, який може тривати від 5 до 20 хвилин. Щодня на вулицях міста перебувають тисячі перехожих, пасажирів в очікуванні свого транспортного засобу, водіїв інших автомобілів. Це десятки тисяч переглядів реклами на бортах громадського транспорту, а також хороший ефект запам’ятовування важливої інформації. Тим часом як учасники дорожнього руху стоять на зупинках, йдуть вулицею, перебувають в авто у час пік, тролейбус Хмельницький із рекламою Вашої компанії неспішно курсуватиме проспектом. Це чудова можливість для потенційних клієнтів ознайомитися з товарами, послугами, вигідними пропозиціями, які пропонує Ваша фірма.

2. Цей вид зовнішньої реклами забезпечує постійне та зовсім ненав’язливе нагадування про Ваш бренд. А регулярне нагадування викликає автоматичне запам’ятовування рекламної інформації та зображення.

3. Транспортна реклама – перевірений спосіб швидко залучити цільову аудиторію, яка є не дуже активною в інтернеті. І в цьому сенсі наше рекламне агентство Хмельницкий чи в будь-кому іншому західноукраїнському місті рекомендує оптимальну рекламу для привернення уваги цільової аудиторії поза режимом online.

4. Привертає увагу потенційних споживачів своєю унікальністю. Наші професійні дизайнери запропонують оригінальний макет зображення. Креативна реклама – продуктивна рекламна кампанія.

5. Працює 15-18 годин на добу, без вихідних. Тролейбуси, автобуси, маршрутки щодня зранку до вечора курсують багатолюдними проспектами, центральними вулицями, спальними районами Хмельницького. Динамічність громадського транспорту, масовість, регулярне нагадування, тривалий час роботи транспортних засобів – усі ці фактори сприяють ефективності реклами на транспорті.     

Дзвоніть у рекламне агентство «ПромоЕкспрес»! Наші досвідчені менеджери безкоштовно проконсультують у питаннях транспортної реклами та запропонують найкраще рішення для реалізації успішної рекламної кампанії.