Це борти львівського трамваю! Вигідна платформа для розташування унікальної реклами Вашої компанії. Громадський транспорт проїжджає багатолюдними вулицями, проспектами, історичною частиною Львова, де відсутні інші рекламні носії.

Динаміка трамваю не може не привертати уваги всіх учасників дорожнього руху – водії, пішоходи, пасажири, які чекають на свій транспорт, туристи. Серед них точно є Ваші потенційні клієнти! Скористайтеся унікальною можливістю реалізувати ефективну рекламну кампанію з агенцією «ПромоЕкспрес»!

Реклама на трамваях Львів
Реклама на трамваях Львів

Переваги замовлення реклами на трамваях у нашому агентстві

1. Багаторічний досвід у рекламному бізнесі (10 років).

2. Кваліфіковані персональні менеджери, які допоможуть підібрати найкраще рішення для Вашої реклами, досвідчені дизайнери, монтажні бригади.

3. Надаємо повний спектр послуг по виготовленню та розміщенню реклами на трамваях та інших видах громадського і корпоративного транспорту:

  • безкоштовна розробка дизайн-макету;
  • на основі розробленого макету робимо рекламне зображення;
  • далі фарбуємо трамвай згідно з корпоративними кольорами Вашої компанії;
  • наступний етап – нанесення готового зображення на борти львівського трамваю;
  • після виконаних робіт обов’язково надсилаємо звіт у вигляді фотографій;
  • контролюємо прокат готової реклами впродовж часу експонування: дивимося за рівнем якості реклами на львівському трамваї;
  • кожні 3 місяці надсилаємо фотозвіти, щоб запевнити Вас у якісному вигляді рекламного зображення.

Плюси реклами на трамваях у Львові

1. Трамваї – візитівки Львова. Вони особливі як громадський транспорт, а ще – як габаритна двостороння платформа для:

  • реалізації іміджевої реклами;
  • анонсу важливих подій у місті (фестивалі, ярмарки, концерти зірок, відкриття салону, бутіка, супермаркету, торгового центру);
  • привернення уваги всіх учасників дорожнього руху цікавими пропозиціями (знижки, розпродаж, акції).
Реклама на трамваї
Реклама на трамваї

2. Динамічність. Рух транспорту забезпечує регулярний прокат Вашої реклами центральною частиною та спальними районами міста. Трамваї курсують вулицями, де в будь-яку пору дня є багато людей. Реклама на трамваях Львів – це найбільш оптимальний спосіб активізувати Вашу цільову аудиторію.

3. Трамвай – це габаритна двостороння і динамічна площина під унікальну рекламу Вашого бізнесу.

4. Реклама на львівських трамваях працює з ранку до вечора, приблизно 12-15 годин на добу. Це гарантує тривалий та постійний контакт цільової аудиторії з рекламою Вашої компанії.

Наші постійні клієнти не раз переконувалися в успішності реклами на трамваях. Спробуйте і Ви! Телефонуйте у «ПромоЕкспрес»! Запропонуємо оптимальне рішення для ефективної реклами Вашого бізнесу.