Хочете зацікавити та надовго втримувати увагу цільової аудиторії? Саме час розмістити унікальне рекламне зображення на громадському транспорті у Вашому регіоні! Така реклама забезпечує десятки тисяч контактів із потенційними клієнтами протягом дня, а тому є дуже продуктивною.

Наша рекламна агенція займається створенням та розміщенням ексклюзивної реклами на бортах громадського транспорту в усіх великих містах на території Західної України.

Працюємо без посередників. Використовуємо новітні технологічні рішення та матеріали найвищої якості (німецькі плівки оракал). Робимо якісну рекламу на транспортних засобах під ключ, від самого початку до кінця.

Реклама на автобусах
Реклама на львівських автобусах

Для маршрутних таксі, автобусів маємо зручну адресну програму. Це дуже практично та вигідно для реклами Вашого бізнесу, тому що можна вибрати оптимальні напрямки слідування громадського транспорту, підбираючи райони міста, де найчастіше перебуває Ваша цільова аудиторія.

Завдяки динаміці транспортного засобу цей вид реклами є сьогодні дуже затребуваним та ефективним. Адже за один день трамвай або, для прикладу, тролейбус може охопити Вашим рекламним повідомленням значний відсоток цільової аудиторії. Тож тролейбуси, автобуси, маршрутки Луцьк чи в будь-якому іншому західноукраїнському обласному центрі являються не тільки популярними видами громадського транспорту, але й дуже дієвими та перевіреними рекламними засобами.

Сучасна транспортна реклама оптимальна у таких випадках, коли та чи інша компанія має мету:

  • прорекламувати масову подію в населеному пункті, скажімо, фестивальну, концертну програму, а також відкриття магазину, ТЦ, супермаркету тощо;
  • заохотити потенційних/постійних клієнтів особливими пропозиціями типу сезонного розпродажу (одяг, взуття, різні аксесуари тощо), акцій товарів масового споживання (продукти харчування, побутова хімія, косметика тощо) чи послуг (туристичних, банківських, будівельних, комп’ютерних, мобільних, комерційних);
  • створити імідж компанії – маршрутні таксі, трамваї, автобуси і тролейбуси Тернопіль, а також інших міст є чудовими рекламними носіями для створення класної реклами бренду;
  • нагадувати постійним клієнтам про Ваш унікальний продукт, послугу.

Рекламні зображення на транспортних засобах у Вашому місті – оптимальний спосіб активізувати та надовго утримувати увагу потенційних споживачів.

Будьте динамічними та успішними разом із престижною рекламою на транспорті від компанії «ПромоЕкспрес»!