Цікавить ефективна реклама? Ласкаво просимо у рекламну агенцію «Промоексперс»! Наші досвідчені менеджери по роботі з клієнтами запропонують детальну консультацію з питань транспортної реклами, а також оптимальне рішення для здійснення дієвої рекламної кампанії у Вашому регіоні.

Сьогодні дуже популярним вважається просування товарів, послуг, бренду через інтернет-мережу. Безперечно, технології стрімко розвиваються, потрібно йти в ногу з часом. Реклама в неті – важливий інструмент для розвитку бізнесу. Та паралельно з маркетинговими онлайн-трендами не варто забувати про реальність, в якій ми перебуваємо під час поїздки в офіс, університет, курси, в інших справах.

Більшість часу людина все одно проводить в режимі офлайн. Скористайтеся цим, щоб активізувати саме Вашу цільову аудиторію! З цією метою був придуманий найкращий спосіб зацікавити потенційних клієнтів своїми товарами, послугами, іншими актуальними пропозиціями.

Наша агенція рекомендує популярну та перевірену сьогодні рекламу на громадському і корпоративному транспорті. Щодня десятки тисяч потенційних клієнтів можуть звернути увагу на Вашу компанію, якщо використати такий престижний маркетинговий прийом, як транспортна реклама. Тернопіль або інший обласний центр Західної України, його жителі чи гості швидко дізнаються про Ваш бізнес.

Реклама на трамваї
Реклама на трамваї

Вигоди від реклами на транспорті

1. Швидкість + динаміка транспорту. Навіть інтернет не здатен так швидко працювати, як Ваша реклама на тролейбусах, автобусах або маршрутних таксі! Адже протягом дня громадський транспорт здійснює від 10 до 20 рейсів (залежно від виду транспортного засобу та графіку) + минає різні райони міста, де є Ваша цільова аудиторія + їде повільно у час пік. Ці фактори гарантують хорошу видимість реклами + постійне нагадування про Вашу компанію.

2. Оригінальність + ненав’язливий формат. Щоразу бути оригінальним онлайн стає все важче, а ось бути унікальним та успішним з допомогою реклами на транспорті – в рази простіше та ефективніше. Адже транспортна реклама не відволікає, не нав’язує, не дратує.

3. Рухливий транспорт – це десятки тисяч переглядів Вашої реклами щодня!

Наша рекламна компанія займається виробництвом та розповсюдженням продуктивних рекламних зображень на різних видах громадського і робочого транспорту понад 10 років. Географія нашої рекламної діяльності охоплює всі обласні центри західноукраїнського регіону.

Якщо Вас цікавить конкретне місто, наприклад, Рівне чи Луцьк реклама, можна організувати успішну рекламну кампанію в обраному Вами обласному центрі. Крім того, рекомендуємо ефективні рекламні рішення з покриттям відразу декількох великих міст.

Телефонуйте в «Промоекспрес»! Втілимо успішні рекламні ідеї для Вас!