Реклама на автобусах Івано-Франківськ

Реклама на автобусах Івано-Франківськ
Реклама на автобусах Івано-Франківськ

Розміщення оригінальних рекламних зображень на бортах івано-франківських міських автобусів – це Ваш ефективний ключ до максимально швидкісного підвищення попиту на товари чи послуги, а, відповідно, – до збільшення продаж і прибутків.

Реклама на автобусах (Івано-Франківськ) від наших фахівців спроможна покращити та оптимізувати рівень Ваших доходів за порівняно невеликий проміжок часу.

Справа в тому, що результативність динамічної транспортної реклами вважається аж у 5 разів вищою, ніж різнопланова статична реклама. А якщо Ви зробите замовлення у нас, ефективність реклами збільшиться ще у 5 разів!

Чому дієво звертатися до нашої агенції за послугами виготовлення рекламних зображень під івано-франківські міські автобуси? Відповідь – нижче…

Динамічність. Гнучкість. Цілеспрямованість

Сьогодні міські автобуси є дуже популярним видом громадського транспорту в Івано-Франківську. Кожного дня цей засіб пересування обслуговує величезну кількість місцевого населення та гостей міста. Додамо до значної цифри ще й людей, які перманентно перебувають на вулицях, де курсує цей різновид громадського транспорту, та отримаємо чималий сегмент потрібної цільової аудиторії.

Саме з допомогою постійного пересування автобусів по вулицях Івано-Франківська мимоволі відбувається активізація всього населення: пасажири, пішоходи, водії, інші учасники дорожнього руху мають унікальну нагоду отримувати інформацію про Ваш товар чи послугу відразу у відкритому просторі, не роблячи жодних зусиль для цього. Тому існує велика ймовірність того, що на Вашу рекламу звернуть увагу, захочуть неодмінно придбати продукцію чи скористатися послугою.

Досвід. Регулярна практика. Знання

Реклама на автобусах Івано-Франківськ
Реклама на автобусах Івано-Франківськ

Наша компанія реалізовує успішні рекламні проекти для різноформатних товарів, послуг, організацій протягом семи років. За тривалий час співпраці з багатьма замовниками, серед яких є чимало відомих компаній в Україні та всьому світі (наприклад, Моршинська, Мережа аптек DS, ОККО, Nestle, Ласунка, Лімо, Фуршет, Сільпо, Планета Кіно Danone, Добряна, Перша Приватна Броварня, Aris та багато інших), ми зарекомендували себе на ринку рекламної індустрії як команда справжніх професіоналів.

Адже ми знаємо, вміємо, можемо та завжди вчасно розробляємо по-справжньому інноваційні дизайнерські рішення, без яких неможливе функціонування успішної рекламної кампанії, та, відповідно, – стрімкого зростання Ваших прибутків. Завдяки безперервному підвищенню кваліфікації наші майстри рекламної справи завжди в курсі, яким чином виготовити по-справжньому інноваційну та ефективну рекламу.

Сучасні технології – якісна реклама

Ми виготовляємо рекламу для розповсюдження на івано-франківських міських автобусах із застосуванням найновітніших технологій, надійного добірного друку зображень. Наші майстри рекламної справи професійно підходять до процесу виготовлення реклами для розміщення на бортах івано-франківського громадського транспорту, виважено опрацьовуючи кожен етап роботи, від виникнення ідей, розробки макета до безпосереднього розміщення на автобусах.

Наша компанія має власну потужну виробничу базу. Приміром, серед засобів для втілення замовлень переважають устаткування для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування автобусів та інших транспортних засобів, а також обладнання для здійснення поклейки готових рекламних матеріалів.

Під час узгодження того чи іншого рекламного макету замовник має цілковите право на отримання попереднього взірця, щоб належним чином оцінити рівень кольоропроби рекламного зображення.

В разі побажань з боку рекламодавця щодо внесення певних корективів ми завжди йдемо назустріч клієнту. Адже у процесі співробітництва для нас є важливими засади сумлінного виконання обов’язків, взаєморозуміння, толерантності.

Демократична цінова політика

Неповторна реклама в міських автобусах у місті Івано-Франківськ, яку створюють наші кваліфіковані майстри рекламної справи, застосовуючи новітні технології, є недорогою у порівнянні з іншими методами просування товарів та послуг.

Поза тим, наша компанія пропонує клієнтам співпрацю винятково без посередників. Це дає унікальну можливість замовникам суттєво заощаджувати фінанси та економити ціннісний час. Таким чином рекламодавці мають чудову нагоду одержувати вартість на наші рекламні послуги з перших рук, без втручання третіх осіб.

Тривалий час ефективного функціонування реклами під автобуси

Реклама на автобусах Івано-Франківськ
Реклама на автобусах Івано-Франківськ

Креативна реклама, яку виробляють наші висококваліфіковані майстри для розповсюдження на зовнішніх боках івано-франківських міських автобусів, використовуючи надсучасне обладнання, відповідає всім європейським стандартам і має термін гарантії один рік.

Під час виготовлення реклами під автобуси ми враховуємо фактори впливу зовнішнього середовища на кшталт дощу, снігу, граду, ультрафіолетового випромінювання, бруду, пилу, тощо. Тому завдяки новітнім технологіям знаємо, як попередити небажаний вплив зовнішніх факторів на якість та презентабельний вигляд зовнішньої реклами в Івано-Франківську.

Громіздкі конструкції автобусів – нагода для дієвої творчості

Зверніть увагу: немає таких аналогів громадського транспорту, який міг би подарувати настільки потужні можливості для реалізації сміливих, оригінальних та неповторних дизайнерських рішень. Так, величезні об’єми автобусних панелей, вікон, інших елементів у місті Івано-Франківськ дозволяють експериментувати з формами, нестандартними площинами, максимально використовуючи габарити автобуса для ефективного привернення уваги можливих покупців.

Крім того, у складі штатних фахівців нашої компанії наявні висококваліфіковані працівники, які створюють рекламний дизайн з урахуванням усіх особливостей, пов’язаних із зовнішнім виглядом івано-франківських автобусів (його об’єми, форми, розмірами вікон, дверей, бамперів, наявність інших елементів, які можна продуктивно використати під нашу рекламу).

Реклама на міських івано-франківських автобусах від наших експертів гарантовано забезпечить для Вашої фірми престижний імідж та інтенсивний потік постійних клієнтів. Телефонуйте! Звертайтеся! Ми завжди раді співпраці!

Реклама на автобусах Івано-Франківськ
9.2 з 10 базується на 35 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні